10 JAAR
RON
GASTRO
BAR

“EEN BOEK VOL
FANTSTISCHE
ANEKDOTES.
DE LEKKERSTE
RECEPTEN VAN RON
EN PRACHTIGE
FOTO’S”

“EEN BOEK VOL
FANTSTISCHE
ANEKDOTES.
DE LEKKERSTE
RECEPTEN VAN RON
EN PRACHTIGE
FOTO’S”

ANEKDOTES

VERHALEN RECEPTEN

Ron Blaauw bewijst met 10 jaar Ron Gastrobar dat culinair genieten in een ongedwongen sfeer voor een brede doelgroep is weggelegd. In dit prachtige boek lezen we zijn verhaal, zien we de mensen die belangrijk voor hem zijn en staan 30 van zijn beste recepten centraal. Een aanrader voor wie van lekker eten houdt en meer wil weten over de successen, gemiste kansen, roddels en feesten bij Ron Gastrobar Groep. In 2013 begon het Ron Gastrobar-avontuur voor Blaauw en zijn team. Ron leverde, als eerste Nederlandse chef-kok ooit, alle twee zijn Michelinsterren in. Hij ging verder met een meer vrij, stoer, toegankelijk en speels concept. Uit eten gaan moet immers een feestje zijn volgens Ron. In dit prachtige boek lees en (her)beleef je die 10 jaar Gastrobar. Smul van de verhalen en anekdotes van bekende Nederlanders, collega-chefs, vrienden en familie. Leer Ron daarnaast ook kennen als vader, coach, ondernemer, top-chef en vriend. Uiteraard mogen de lekkerste recepten die de afgelopen 10 jaar in Ron Gastrobar zijn geserveerd niet ontbreken. Denk hierbij aan succesnummers als graved lax, groene kool van de barbecue en de beroemde taco met Balinese kip. Totaal 30 overheerlijke recepten met maximale smaak die je gemakkelijk zelf thuis maakt. 10 jaar Ron Gastrobar: Een boek om te lezen én te beleven. Verkrijgbaar voorjaar 2023

VERHALEN RECEPTEN

‘RON ZIJN OOG VOOR DETAIL IS ONGELOOFLIJK: ALLES IS WAANZINNIG LEKKER, HOOG OP SMAAK EN EXPLOSIEF. TERWIJL ALLES EROMHEEN JUIST HEEL RELAXT IS. ALS JE IN JE GEWONE KLOFFIE AAN WILT SCHUIVEN, IS DAT ALLEMAAL PRIMA. DOET RON ZELF NAMELIJK OOK. HIJ IS WARS VAN UITERLIJK VERTOON. DAAR HOUD IK VAN.’

– JOHNNY DE MOL
‘RON IS ALTIJD ANDERS GEWEEST IN HET CULINAIRE LANDSCHAP. HIJ WEET ALS GEEN ANDER OM TELKENS MET IETS NIEUWS TE KOMEN. HET PAST IN ZIJN UNIEKE SIGNATUUR EN IETS WAT PAST IN DE HUIDIGE TIJDGEEST. GEWOON DE BLADZIJDE OMDRAAIEN EN HET DOEN, DAT VIND IK PRACHTIG AAN RON.’
– SERGIO HERMAN

‘RON ZIJN OOG VOOR DETAIL IS ONGELOOFLIJK: ALLES IS WAANZINNIG LEKKER, HOOG OP SMAAK EN EXPLOSIEF. TERWIJL ALLES EROMHEEN JUIST HEEL RELAXT IS. ALS JE IN JE GEWONE KLOFFIE AAN WILT SCHUIVEN, IS DAT ALLEMAAL PRIMA. DOET RON ZELF NAMELIJK OOK. HIJ IS WARS VAN UITERLIJK VERTOON. DAAR HOUD IK VAN.’

– JOHNNY DE MOL
‘RON IS ALTIJD ANDERS GEWEEST IN HET CULINAIRE LANDSCHAP. HIJ WEET ALS GEEN ANDER OM TELKENS MET IETS NIEUWS TE KOMEN. HET PAST IN ZIJN UNIEKE SIGNATUUR EN IETS WAT PAST IN DE HUIDIGE TIJDGEEST. GEWOON DE BLADZIJDE OMDRAAIEN EN HET DOEN, DAT VIND IK PRACHTIG AAN RON.’
– SERGIO HERMAN

GEBUNDELD
IN EEN
PRACHTIG
BOEK

“GEMAAKT
VANUIT ZIJN
PASSIE EN LIEFDE
VOOR ETEN”

RON HEEFT EEN SCHERP OOG VOOR WAAR DE BEHOEFTE LIGT EN IS ALTIJD OP ZOEK NAAR WAAR DE MENSEN ZIN IN HEBBEN. HIJ LAAT ZICH DAARBIJ NIET ALLEEN INSPIREREN DOOR TOPRESTAURANTS, MAAR JUIST OOK DOOR STREETFOOD EN SNACKBARS. OP DE EERSTE KAART VAN RON GASTROBAR STONDEN DINGEN ALS EEN SAUCIJZENBROODJE ROYAAL – MET FOIE ERIN – EN EEN HEEL LEKKER RIBSTUK. PRECIES DE GERECHTEN WAAR JE ZIN IN HAD, MAAR DIE JE IN TOPZAKEN NIET MEER KREEG OMDAT ZE DAAR ZO DRUK BEZIG WAREN MET VERSCHILLENDE SOORTEN SCHUIMPJES.”

– HISKE VERSPRILLE

MIS HET NIET
BESTEL NU!
BESTEL NU DIT JUBILEUM BOEK
IN VOORVERKOOP EN ONTVANG EEN
GESIGNEEREDEVERSIE + EEN FYSIEKE
MINI PREVIEW VAN HET BOEK