NASI RAMES VLEES
Geniet nu thuis van onze nasi rames vlees.
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten op z’n Blaauws!
De nasi rames bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. De instructie inclusief serveersuggesties kan je hier rustig nalezen.
Om je extra in de sfeer te brengen vind je hier een zorgvuldig door Ron Blaauw samengestelde playlist met bijpassende muziek.
Selamat Makan!
1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de bakjes met het rode cijfer op de labels (2 t/m 6 en 9). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal de folie van bakjes met blaauwe cijfers op de labels (1 en 7).
Doe deze in kommen om te serveren.
5. Neem de bakjes uit de oven na 25 minuten en haal het folie er af.
Doe die in kommen om te serveren en strooi daar de juiste kleine cups met topping overheen (2 t/m 6 en 9)
Serveer los erbij de bakjes (1 en 7) en van de kleine cups 1,7 en 8.
Eet smakelijk.
1. Neem een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Haal de folie van de bakjes met rode cijfers op de labels (2 t/m 6 en 9) en verdeel ze over het bord of de schaal.
4. Dek het bord/schaal af met folie en verwarm deze in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
5. Strooi over de warme gerechten de juiste kleine cups met topping (2 t/m 7 en 9).
6. Serveer los erbij de bakjes met nummers 1 en 7 en van de kleine cups nummers 1, 7 en 8.
Eet smakelijk.
Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De kleine bakjes met droog waar niet in vriezen
Inhoud en allergenen
NR | Gerecht | Allergenen | NR | Topping | Allergenen |
1 | Gado gado | ![]() ![]() |
1 | Pindasaus | ![]() ![]() |
2 | Daging rendang met nasi goreng | ![]() ![]() ![]() |
2 | Gekleurde kroepoek | ![]() ![]() |
3 | Babi ketjap met nasi putih | ![]() ![]() |
3 | Gebakken ui | ![]() |
4 | Ayam bakar | ![]() ![]() |
4 | Pinda crumble | ![]() |
5 | Daging blado | ![]() |
5 | Tempeh crumble | ![]() |
6 | Oseng domba | ![]() ![]() ![]() |
6 | Wonton crumble | ![]() ![]() |
7 | Peralatan makan | ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | Pindasaus | |
8 | 8 | Sambal | ![]() |
||
9 | Nasi putih | 9 | Casave crumble | ![]() |
Ingredients
Directions
1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de bakjes met het rode cijfer op de labels (2 t/m 6 en 9). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal de folie van bakjes met blaauwe cijfers op de labels (1 en 7).
Doe deze in kommen om te serveren.
5. Neem de bakjes uit de oven na 25 minuten en haal het folie er af.
Doe die in kommen om te serveren en strooi daar de juiste kleine cups met topping overheen (2 t/m 6 en 9)
Serveer los erbij de bakjes (1 en 7) en van de kleine cups 1,7 en 8.
Eet smakelijk.
1. Neem een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Haal de folie van de bakjes met rode cijfers op de labels (2 t/m 6 en 9) en verdeel ze over het bord of de schaal.
4. Dek het bord/schaal af met folie en verwarm deze in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
5. Strooi over de warme gerechten de juiste kleine cups met topping (2 t/m 7 en 9).
6. Serveer los erbij de bakjes met nummers 1 en 7 en van de kleine cups nummers 1, 7 en 8.
Eet smakelijk.
Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De kleine bakjes met droog waar niet in vriezen