RIJSTTAFELBOX

Geniet nu thuis van onze befaamde rijsttafel.  
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten op z’n Blaauws! 

De rijsttafel bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. De instructie inclusief serveersuggesties kan je hier rustig nalezen.

Om je extra in de sfeer te brengen vind je hier een zorgvuldig door Ron Blaauw samengestelde playlist met bijpassende muziek.

Selamat Makan!

optie 1: RIJSTTAFEL

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de zwarte bakjes met het rode cijfer op de labels (1 t/m 10). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal in de tussentijd het folie van de zwarte bakjes met blaauwe cijfers op de labels (11 t/m 17). Doe deze in kommen om te serveren.
5. Neem de zwarte bakjes uit de oven na 25 minuten en haal het folie er af.
Doe deze in kommen om te serveren en strooi daar de juiste kleine cups met topping overheen (1 t/m 10).

Eet smakelijk

optie 2: NASI RAMES

1. Neem een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Haal de folie van de zwarte bakjes met het label met rode cijfers (1 t/m 10) en verdeel ze over het bord of de schaal.
3. Verdeel de kleine cups (14 en 15) met toppping over de zwarte bakjes met nummer 14 en 15.
4. Dek het bord/schaal met folie en verwarm die in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
5. Strooi over de warme gerechten de juiste kleine cups met topping (1 t/m 10).
6. Serveer los erbij de zwarte bakjes met nummers: 11, 12, 13 en 16 en van de kleine cups nummers 16 en 17.

Eet smakelijk

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De zwarte en kleine bakjes met droog waar niet in vriezen.

Inhoud en allergenen

NR Gerecht Allergenen NR Topping Allergenen
1 Daging rendang 1 Gekleurde kroepoek
2 Babi ketjap 2 Gebakken ui
3 Ayam bakar 3 Pinda crumble
4 Daging blado 4 Tempeh crumble
5 Ikan kerrie 5 Loempia juliene
6 Udang peteh 6 Peteh crumble
7 Sajoer lodeh 7
8 Sambal goreng telor 8 Bieslook
9 Nasi goreng 9 Rawit crumble
10 Nasi putih 10 Casave crumble
11 Atjar 11
12 Seroendeng 12
13 Sambal goreng kentang 13
14 Gado Gado 14 Pindasaus
15 Tahoe ketoprak 15 Ketjap saus
16 Peralatan makan 16 Pindasaus
17 17 Sambal manis

Ingredients

 1 zakje rendang + 1 bakje rendang topping
 2 zakje babi ketjap + 2 bakje babi ketjap topping
 3 zakje sate ayam + 3 bakje sate ayam topping
 4 zakje sate kambing + 4 bakje sate kambing topping
 5 zakje ikan kerrie + 5 bakje ikan kerrie topping
 6 zakje udang peteh + 6 bakje udang peteh topping
 7 zakje sayur lodeh
 8 zakje telor + 8 bakje telor topping
 9 zakje nasi goreng + 9 bakje nasi goreng topping
 10 zakje nasi putih + 10 bakje nasi putih topping
 11 bakje atjar
 12 bakje serundeng
 13 bakje kentang
 14 bakje gado gado + 14 zakje gado gado topping
 15 bakje keto prak + 15 zakje keto prak topping
 16 zakje kroepoek / emping

Directions

optie 1: RIJSTTAFEL
1

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
2. Neem de zwarte bakjes met het rode cijfer op de labels (1 t/m 10). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
4. Haal in de tussentijd het folie van de zwarte bakjes met blaauwe cijfers op de labels (11 t/m 17). Doe deze in kommen om te serveren.
5. Neem de zwarte bakjes uit de oven na 25 minuten en haal het folie er af.
Doe deze in kommen om te serveren en strooi daar de juiste kleine cups met topping overheen (1 t/m 10).

Eet smakelijk

optie 2: NASI RAMES
2

1. Neem een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Haal de folie van de zwarte bakjes met het label met rode cijfers (1 t/m 10) en verdeel ze over het bord of de schaal.
3. Verdeel de kleine cups (14 en 15) met toppping over de zwarte bakjes met nummer 14 en 15.
4. Dek het bord/schaal met folie en verwarm die in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
5. Strooi over de warme gerechten de juiste kleine cups met topping (1 t/m 10).
6. Serveer los erbij de zwarte bakjes met nummers: 11, 12, 13 en 16 en van de kleine cups nummers 16 en 17.

Eet smakelijk

3

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De zwarte en kleine bakjes met droog waar niet in vriezen.

Rijsttafel