RIJSTTAFEL

Geniet nu thuis van onze befaamde rijsttafel. 
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten op z’n Blaauws!

De rijsttafel bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. Ron Blaauw legt het je uit in onderstaande video.
De instructie inclusief serveersuggesties kan je ook rustig nalezen.

Om je extra in de sfeer te brengen vindt je hier een zorgvuldig door Ron Blaauw samengestelde playlist met bijpassende muziek.

Last but not least kun je een fantastische kookworkshop of een heerlijk diner voor 2 winnen bij een van onze Gastrobars. Kleur de tekening op de box in en kunstenaar Selwyn Senatori kiest de mooiste uit.

Selamat Makan!

Cook Time15 mins
 1 zakje rendang + 1 bakje rendang topping
 2 zakje babi ketjap + 2 bakje babi ketjap topping
 3 zakje sate ayam + 3 bakje sate ayam topping
 4 zakje sate kambing + 4 bakje sate kambing topping
 5 zakje ikan kerrie + 5 bakje ikan kerrie topping
 6 zakje udang peteh + 6 bakje udang peteh topping
 7 zakje sayur lodeh
 8 zakje telor + 8 bakje telor topping
 9 zakje nasi goreng + 9 bakje nasi goreng topping
 10 zakje nasi putih + 10 bakje nasi putih topping
 11 bakje atjar
 12 bakje serundeng
 13 bakje kentang
 14 bakje gado gado + 14 zakje gado gado topping
 15 bakje keto prak + 15 zakje keto prak topping
 16 zakje kroepoek / emping

* LET OP! De BLAUWE zakjes zijn vervangen voor bakjes!

optie 1: RIJSTTAFEL

1. Verwarm alle zakjes met rood label 15 minuten in heet (niet kokend) water.
2. Knip zakjes 11- 16 (met blauw label) open en doe ze in kleine bakjes.
3. Knip de warme zakjes 1-10 open en doe ze in bakjes.
4. Maak zakjes 1-10 af met de bijbehorende garnituren (in bakjes).
5. Maak de koude bakjes 14-15 af met de bijbehorende warme saus 14-15.

optie 2: NASI RAMES

1. Pak een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Knip alle zakjes met rood label 1-10 en verdeel ze netjes over de schaal.
3. Knip zakje 14-15 met blauw label open en verdeel ook over de schaal en schep hier
de bijpassende zakjes 14-15 met rood label overheen.
4. Dek de schaal af met folie en verwarm op de hoogste stand ongeveer 3 minuten in de
magnetron.
5. Maak de warme gerechten 1-10 af met de bijbehorende garnituren.
6. Serveer 11-13 en 16 apart.

Alle producten zijn ten minste 3 dagen houdbaar in de koelkast (3-7 graden)
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar)*
*alle zakjes met blauw label en zakjes 8-10 raden we niet aan om in te vriezen

WINNEN

Ingredients

 1 zakje rendang + 1 bakje rendang topping
 2 zakje babi ketjap + 2 bakje babi ketjap topping
 3 zakje sate ayam + 3 bakje sate ayam topping
 4 zakje sate kambing + 4 bakje sate kambing topping
 5 zakje ikan kerrie + 5 bakje ikan kerrie topping
 6 zakje udang peteh + 6 bakje udang peteh topping
 7 zakje sayur lodeh
 8 zakje telor + 8 bakje telor topping
 9 zakje nasi goreng + 9 bakje nasi goreng topping
 10 zakje nasi putih + 10 bakje nasi putih topping
 11 bakje atjar
 12 bakje serundeng
 13 bakje kentang
 14 bakje gado gado + 14 zakje gado gado topping
 15 bakje keto prak + 15 zakje keto prak topping
 16 zakje kroepoek / emping

Directions

1

* LET OP! De BLAUWE zakjes zijn vervangen voor bakjes!

optie 1: RIJSTTAFEL
2

1. Verwarm alle zakjes met rood label 15 minuten in heet (niet kokend) water.
2. Knip zakjes 11- 16 (met blauw label) open en doe ze in kleine bakjes.
3. Knip de warme zakjes 1-10 open en doe ze in bakjes.
4. Maak zakjes 1-10 af met de bijbehorende garnituren (in bakjes).
5. Maak de koude bakjes 14-15 af met de bijbehorende warme saus 14-15.

optie 2: NASI RAMES
3

1. Pak een groot bord of schaal die in de magnetron past.
2. Knip alle zakjes met rood label 1-10 en verdeel ze netjes over de schaal.
3. Knip zakje 14-15 met blauw label open en verdeel ook over de schaal en schep hier
de bijpassende zakjes 14-15 met rood label overheen.
4. Dek de schaal af met folie en verwarm op de hoogste stand ongeveer 3 minuten in de
magnetron.
5. Maak de warme gerechten 1-10 af met de bijbehorende garnituren.
6. Serveer 11-13 en 16 apart.

4

Alle producten zijn ten minste 3 dagen houdbaar in de koelkast (3-7 graden)
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar)*
*alle zakjes met blauw label en zakjes 8-10 raden we niet aan om in te vriezen

Rijsttafel