RONS SPARERIBS
'THE ORIGINAL'

Geniet nu thuis van Rons beroemde boneless spareribs.
Ooit begonnen als grapje toen Ron de botjes uit de spareribs trok, maar inmiddels staat hij er om bekend en zijn ze niet meer weg te denken van de menukaart van de Gastrobar!

De spareribs bereiden? Echt een kwestie van appeltje-eitje. De instructie inclusief serveersuggestie kan je hier rustig nalezen.

Eetsmakelijk!

 

BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celcius
2. Neem de bakjes met het rode cijfer op de labels (1 en 2). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes 25 minuten in de oven
4. Haal de folie van de cowlslaw (3) en doe dit in een kommetje
5. Neem de bakjes na 25 minuten uit de oven en haal het folie eraf
6. Doe de aardappels in een kommetje om te serveren en de spareribs in een schaal
7. Lak de spareribs af met het bakje BBQ lak (6) en strooi de krokante zuurkool (1)
er overheen
8. Serveer er de sambal manis (4) en sambal kuning (5) bij

Eet smakelijk

HOUDBAARHEID

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De bakjes met droog waar niet in vriezen.

Inhoud en allergenen

NR Gerecht Allergenen NR Topping Allergenen
1 Spareribs 1 Krokante zuurkool
2 Gebakken aardappeltjes 2    
3 Coleslaw 3    
4     4 Sambal manis
5     5 Sambal kuning
6     6 BBQ lak



Ingredients

 1 zakje rendang + 1 bakje rendang topping
 2 zakje babi ketjap + 2 bakje babi ketjap topping
 3 zakje sate ayam + 3 bakje sate ayam topping
 4 zakje sate kambing + 4 bakje sate kambing topping
 5 zakje ikan kerrie + 5 bakje ikan kerrie topping
 6 zakje udang peteh + 6 bakje udang peteh topping
 7 zakje sayur lodeh
 8 zakje telor + 8 bakje telor topping
 9 zakje nasi goreng + 9 bakje nasi goreng topping
 10 zakje nasi putih + 10 bakje nasi putih topping
 11 bakje atjar
 12 bakje serundeng
 13 bakje kentang
 14 bakje gado gado + 14 zakje gado gado topping
 15 bakje keto prak + 15 zakje keto prak topping
 16 zakje kroepoek / emping

Directions

BEREIDINGSWIJZE
1

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celcius
2. Neem de bakjes met het rode cijfer op de labels (1 en 2). Haal het folie niet van de bakjes af.
3. Zet de bakjes 25 minuten in de oven
4. Haal de folie van de cowlslaw (3) en doe dit in een kommetje
5. Neem de bakjes na 25 minuten uit de oven en haal het folie eraf
6. Doe de aardappels in een kommetje om te serveren en de spareribs in een schaal
7. Lak de spareribs af met het bakje BBQ lak (6) en strooi de krokante zuurkool (1)
er overheen
8. Serveer er de sambal manis (4) en sambal kuning (5) bij

Eet smakelijk

HOUDBAARHEID
2

Alle producten zijn 2 dagen houdbaar in de koelkast (3-7graden).
Producten zijn thuis in te vriezen (3 maanden houdbaar).
De bakjes met droog waar niet in vriezen.

Spareribs