RON GASTROBAR INDONESIA DOWNTOWN

De nieuwste Gastrobar is het stoute zusje van Ron Gastrobar Indonesia. Deze urban jungle aan het Rokin mixt streetfood uit de Indonesische en Indische keuken met spannende cocktails en extravagant entertainment.

SENSA­TIONEEL STREET­FOOD

Van Balinese taco’s tot kleurrijke rijsttafels en een satéproeverij van de grill: de Indonesische keuken smaakte nog nooit zo goed. Executive-Chef Agus Hermawan en zijn protegé Chef Luke Brouwer serveren een mix van Indonesisch fine dining, streetfood en cocktails.

Vergeet niet om je eigen bakje huisgemaakte sambal te scheppen van onze Spicy Sambal Kar. Maar pas op… Mild, heet en niet normaal heet!

Ons menu

WELCOME TO THE JUNGLE

Eigenzinnig, verleidelijk en een tikje extravagant: zodra je deze urban jungle binnenstapt, kom je ogen en oren tekort. Geniet van sensationeel streetfood, een cocktail (of twee) en spraakmakend entertainment. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het adembenemende uitzicht van dit rooftop restaurant aan het Rokin, vlakbij de Dam.

Restaurant & Club: vermaak je vanaf de lunch tot diep in de nacht

Lunchen tijdens het shoppen in Amsterdam Centrum of dansen tot in de late uurtjes? Hier kan het. Elke vrijdag en zaterdag transformeert het restaurant van 22 tot 3 uur in de Urban Jungle Club. Een plek waar je tot diep in de nacht avonturen kunt beleven.

“IN DE URBAN JUNGLE KOM JE OREN EN OGEN TEKORT”

ANDERE LOCATIES

LOCATIES

Selecteer één van de locaties voor de contactgegevens.

Newsletter