MENU­KAARTEN

Diner & lunch      Wijnen     Cocktails

OP HET MENU

Chef Tim Jansen kookt authentieke Indonesische gerechten met een moderne twist. Van Indo streetfood tot onze beroemde rijsttafels. En vergeet niet om je eigen bakje huisgemaakte sambal te scheppen. Ga je voor mild, heet of niet normaal heet? Wil je Indisch of Indonesisch eten? Laat je dan verrassen bij restaurant Ron Gastrobar Indonesia!

EEN TAFEL VOL

Van sate ayam tot babi ketjap: Ron stelde een rijsttafel met zijn favoriete Indonesische gerechten voor je samen.

MILIEU EN DIEREN­WELZIJN

Ron Gastrobar wil graag haar steentje bijdragen aan de bewustwording voor het milieu en dierenwelzijn. Daarom werken wij uitsluitend met duurzaam verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en biologische groenten en fruit. Omdat wij het weggooien van eten economisch en maatschappelijk onverantwoord vinden zijn onze porties aangepast aan de gemiddelde eter.

Bent u vegetarisch of veganistisch, heeft u allergieën en-of andere dieetwensen? Laat het ons even weten voordat u komt, zodat wij u ook optimaal kunnen laten genieten van onze gerechten!