MENU­KAARTEN

Diner & lunch      Wijnen     Cocktails

OP HET MENU

Executive-Chef Agus Hermawan neemt je mee op reis naar zijn Indonesië. Authentiek, puur en vaak net even anders. Ga voor Bebek Tiga Kaki, een special met drie verschillende bereidingen van eendenbout, of bestel onze beroemde rijsttafel. De Indonenische keuken op z’n best.

EEN TAFEL VOL

Van sate ayam tot babi ketjap: Ron stelde een rijsttafel met zijn favoriete Indonesische gerechten voor je samen.

MILIEU EN DIEREN­WELZIJN

Ron Gastrobar wil graag haar steentje bijdragen aan de bewustwording voor het milieu en dierenwelzijn. Daarom werken wij uitsluitend met duurzaam verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en biologische groenten en fruit. Omdat wij het weggooien van eten economisch en maatschappelijk onverantwoord vinden zijn onze porties aangepast aan de gemiddelde eter.

Bent u vegetarisch of veganistisch, heeft u allergieën en-of andere dieetwensen? Laat het ons even weten voordat u komt, zodat wij u ook optimaal kunnen laten genieten van onze gerechten!