10 JAAR
RON
GASTRO
BAR

“EEN BOEK VOL
FANTSTISCHE
ANEKDOTES.
DE LEKKERSTE
RECEPTEN VAN RON
EN PRACHTIGE
FOTO’S”
ANEKDOTES
VERHALEN RECEPTEN
Ron Blaauw bewijst met 10 jaar Ron Gastrobar dat ongedwongen culinair genieten voor een brede doelgroep is weggelegd. In dit prachtige boek lezen we zijn verhaal, zien we bijzondere foto’s van de mensen die belangrijk zijn voor hem en staan 30 van zijn lekkerste recepten. Een aanrader voor wie van lekker eten houdt en meer wil weten over de man achter het succes van Ron Gastrobar.
In 2013 begon het Ron Gastrobar-avontuur voor Rob Blaauw en zijn team. Ron leverde, als eerste Nederlandse chef-kok ooit, alle twee zijn Michelinsterren in en ging verder met een meer simpel, stoer en betaalbaar concept: Ron Gastrobar. In dit prachtige boek lees en beleef je 10 jaar Gastrobar. Smul de verhalen en anekdotes van bekende gasten, collega-chefs, vrienden, familie en collega’s en leer Ron kennen als vader, coach, ondernemer, top-chef en vriend. Uiteraard mogen de 30 lekkerste recepten die de afgelopen 10 jaar in Ron Gastrobar zijn geserveerd, niet ontbreken. Met succesnummers om thuis op tafel te zetten zoals zijn graved lax en groene kool van de barbeque. Overheerlijke recepten met maximale smaak en makkelijk zelf te maken. Dit is een boek om te lezen en te beleven.
VERHALEN RECEPTEN
GEBUNDELD
IN EEN
PRACHTIG
BOEK

– HISKE VERSPRILLE
BESTEL NU!
SCHRIJF JE IN VOOR DE VERKOOP
VAN DE GESIGNEERDE VERSIE
VAN HET JUBILEUMBOEK
10 JAAR RON GASTROBAR EN
ONTVANG ALVAST EEN PREVIEW
VAN HET BOEK!