10 JAAR
RON
GASTRO
BAR

“EEN BOEK VOL FANTSTISCHE ANEKDOTES. DE LEKKERSTE RECEPTEN VAN RON EN PRACHTIGE FOTO’S”

“EEN BOEK VOL
FANTSTISCHE
ANEKDOTES.
DE LEKKERSTE
RECEPTEN VAN RON
EN PRACHTIGE
FOTO’S”

ANEKDOTES

VERHALEN RECEPTEN

Ron Blaauw bewijst met 10 jaar Ron Gastrobar dat ongedwongen culinair genieten voor een brede doelgroep is weggelegd. In dit prachtige boek lezen we zijn verhaal, zien we bijzondere foto’s van de mensen die belangrijk zijn voor hem en staan 30 van zijn lekkerste recepten. Een aanrader voor wie van lekker eten houdt en meer wil weten over de man achter het succes van Ron Gastrobar.

In 2013 begon het Ron Gastrobar-avontuur voor Rob Blaauw en zijn team. Ron leverde, als eerste Nederlandse chef-kok ooit, alle twee zijn Michelinsterren in en ging verder met een meer simpel, stoer en betaalbaar concept: Ron Gastrobar. In dit prachtige boek lees en beleef je 10 jaar Gastrobar. Smul de verhalen en anekdotes van bekende gasten, collega-chefs, vrienden, familie en collega’s en leer Ron kennen als vader, coach, ondernemer, top-chef en vriend. Uiteraard mogen de 30 lekkerste recepten die de afgelopen 10 jaar in Ron Gastrobar zijn geserveerd, niet ontbreken. Met succesnummers om thuis op tafel te zetten zoals zijn graved lax en groene kool van de barbeque. Overheerlijke recepten met maximale smaak en makkelijk zelf te maken. Dit is een boek om te lezen en te beleven.

VERHALEN RECEPTEN

‘RONS OOG VOOR DETAIL IS ONGELOOFLIJK: ALLES IS SUPERKWALITATIEF, GOED OP SMAAK, ONGELOOFLIJK LEKKER. TEGELIJKERTIJD IS ALLES EROMHEEN JUIST HEEL RELAXT. DE OBERS LOPEN OP GYMPIES, VOELEN ALTIJD AAN WIE ER AAN TAFEL ZIT, SPREKEN JOUW TAAL. EN ALS JIJ IN JE GEWONE KLOFFIE AAN WIL SCHUIVEN, IS DAT OOK ALLEMAAL PRIMA – DOET RON ZELF NAMELIJK OOK. HIJ IS WARS VAN UITERLIJK VERTOON. DAAR HOUD IK VAN.’
– JOHNNY DE MOL
‘RON IS ALTIJD ANDERS GEWEEST IN HET CULINAIRE LANDSCHAP EN WEET ALS GEEN ANDER OM TELKENS MET IETS NIEUWS TE KOMEN – IETS WAT PAST IN ZIJN UNIEKE SIGNATUUR, IETS WAT PAST IN DE HUIDIGE TIJDGEEST. GEWOON DE BLADZIJDE OMDRAAIEN EN HET DOEN, DAT VIND IK PRACHTIG AAN RON.’
– SERGIO HERMAN
‘RONS OOG VOOR DETAIL IS ONGELOOFLIJK: ALLES IS SUPERKWALITATIEF, GOED OP SMAAK, ONGELOOFLIJK LEKKER. TEGELIJKERTIJD IS ALLES EROMHEEN JUIST HEEL RELAXT. DE OBERS LOPEN OP GYMPIES, VOELEN ALTIJD AAN WIE ER AAN TAFEL ZIT, SPREKEN JOUW TAAL. EN ALS JIJ IN JE GEWONE KLOFFIE AAN WIL SCHUIVEN, IS DAT OOK ALLEMAAL PRIMA – DOET RON ZELF NAMELIJK OOK. HIJ IS WARS VAN UITERLIJK VERTOON. DAAR HOUD IK VAN.’
– JOHNNY DE MOL
‘RON IS ALTIJD ANDERS GEWEEST IN HET CULINAIRE LANDSCHAP EN WEET ALS GEEN ANDER OM TELKENS MET IETS NIEUWS TE KOMEN – IETS WAT PAST IN ZIJN UNIEKE SIGNATUUR, IETS WAT PAST IN DE HUIDIGE TIJDGEEST. GEWOON DE BLADZIJDE OMDRAAIEN EN HET DOEN, DAT VIND IK PRACHTIG AAN RON.’
– SERGIO HERMAN

GEBUNDELD
IN EEN
PRACHTIG
BOEK

“GEMAAKT VANUIT ZIJN PASSIE EN LIEFDE VOOR ETEN”
RON HEEFT EEN SCHERP OOG VOOR WAAR DE BEHOEFTE LIGT EN IS ALTIJD OP ZOEK NAAR WAAR DE MENSEN ZIN IN HEBBEN. HIJ LAAT ZICH DAARBIJ NIET ALLEEN INSPIREREN DOOR TOPRESTAURANTS, MAAR JUIST OOK DOOR STREETFOOD EN SNACKBARS. OP DE EERSTE KAART VAN RON GASTROBAR STONDEN DINGEN ALS EEN SAUCIJZENBROODJE ROYAAL – MET FOIE ERIN – EN EEN HEEL LEKKER RIBSTUK. PRECIES DE GERECHTEN WAAR JE ZIN IN HAD, MAAR DIE JE IN TOPZAKEN NIET MEER KREEG OMDAT ZE DAAR ZO DRUK BEZIG WAREN MET VERSCHILLENDE SOORTEN SCHUIMPJES.”

– HISKE VERSPRILLE

MIS HET NIET
BESTEL NU!

SCHRIJF JE IN VOOR DE VERKOOP
VAN DE GESIGNEERDE VERSIE
VAN HET JUBILEUMBOEK
10 JAAR RON GASTROBAR EN
ONTVANG ALVAST EEN PREVIEW
VAN HET BOEK!