WAT ZIJN WIJ NIET…

Het is ons vast niet gelukt om u op deze website te laten kijken.
Met deze nieuwe verwachtingen in uw achterhoofd verwelkomen wij u graag terug. Wat zijn wij niet;

Het woord bar staat niet voor niets in onze naam

Ron houdt van muziek …. En dat mag wel wat harder.

Gelukkig maken wij elke dag meer dan 10 fouten. Ron zegt altijd: “Het gaat niet om de fouten die je maakt, het gaat om de oplossing die je biedt.” Dus, wij horen het graag tijdens jullie bezoek als er iets niet naar wens is in plaats van achteraf.

Wij lopen het liefst in korte broek maar het is wel fijn als je een shirt aan hebt

Alles suggesties die wij doen komen wel op de rekening

Als je niet de duurste wijn neemt, alles is lekker dus voel je niet verplicht

Er is geen kinderkaart of speelgoed maar wij weten zeker dat kinderen zich welkom voelen bij ons en zullen genieten.

Als je niet komt opdagen zonder bericht, meestal kunnen wij iemand namelijk blij maken met jullie plekje. Wij sturen een bevestigingsmail, reminder mail en bellen op de dag zelf nog na om te voorkomen dat iemand niet komt.

Wij werken met verschillende culturen en leeftijden.

Te spicy? Geef van tevoren aan dat je niet van pittig eten houdt. Ons keuken team zal hier dan rekening mee houden.

Wij voeren een kaart met moderne en verfijnde gerechten. Natuurlijk blijft het altijd een kwestie van persoonlijke smaak. Wat de ene op smaak vindt, kan de ander als flauw ervaren. 

Wij streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. De afstemming van de prijs heeft te maken met de inkoop van verfijnde producten die je in de gerechten proeft. 

Wij voeren een kaart met gerechten waarbij we altijd rekening proberen te houden met de grootte van de porties, voor de een is dit vaak te veel en voor de ander te weinig. Vraag ons team naar advies!

Wanneer er echt iets mis is gegaan tijdens het bezoek, dan horen wij dit uiteraard graag en kijken we graag samen naar een oplossing. 

Ook wij moeten ons aan de corona maatregelen te houden. Wij hebben ervoor gekozen om alle medewerkers te laten werken met een mondkapje. Dit voor veiligheid van u en onze medewerker. Wij begrijpen dat dit een ander beeld geeft dan voor Corona, wij staan echter volledig achter onze keuze omdat de gezondheid van onze gast en onze medewerker centraal staat. Wij hopen dat dit u niet weerhoudt ons te bezoeken zolang de maatregelen van kracht zijn.