Ron Gastrobar Indonesia

Ons menu      Reserveren

RON GASTROBAR INDONESIA

De Indonesische en Indische keuken op z’n best. Executive-Chef Agus Hermawan neemt je mee op reis naar Indonesië in deze Gastrobar op één van de mooiste plekjes van Ouderkerk aan de Amstel.

SELAMAT MAKAN | GENIET VAN DE INDONESISCHE KEUKEN

Chef Agus Hermawan leerde koken van zijn moeder. Zijn liefde voor de Indonesische en Indische keuken spat van de gerechten af. Onze goedlachse Executive-Chef is zelfs door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland.

Authentieke Indonesische gerechten, op z’n Gastrobars

Onder de vleugels van Agus kookt Chef Tim Jansen authentieke Indonesische gerechten met een moderne twist. Van indo streetfood tot onze beroemde rijsttafels. En vergeet niet om je eigen bakje huisgemaakte sambal te scheppen. Ga je voor mild, heet of niet normaal heet? Wil je Indisch of Indonesisch eten? Laat je dan verrassen bij restaurant Ron Gastrobar Indonesia!

Ons menu

ZO SENANG

Ron Gastrobar Indonesia ademt het typisch Indonesische senang-gevoel. Iedereen voelt zich thuis in deze hartverwarmende huiskamer in Ouderkerk aan de Amstel. Of je nu aanschuift in het gezellige restaurant of plaatsneemt op het grote terras aan de Amstel. Wist je trouwens dat je met de boot bij ons kunt aanmeren?

Een compleet avondje uit

Ook fijn: Ron Gastrobar Indonesia ligt op steenworp afstand van de Ziggo Dome, AFAS Live en de Johan Cruijff ArenA. Perfect als je een hapje wilt eten voor een bezoek aan een concert of voetbalwedstrijd van Ajax of het Nederlands Elftal.

“INDO­NESISCHE EN INDISCHE KEUKEN OP Z’N BLAAUWS”

ANDERE LOCATIES

LOCATIES

Selecteer één van de locaties voor de contactgegevens.

Newsletter