GARUDA BY RON GASTROBAR INDONESIA

Garuda By Ron Gastrobar Indonesia is een concept van Ron Gastrobar Groep, ontstaan vanuit de succesformule Ron Gastrobar Indonesia. Dit doordachte concept van meesterkok Ron Blaauw geeft ondernemers kaders om een succesvol restaurant te openen. De eerste Garuda by Ron Gastrobar Indonesia is in hartje Den Haag geopend in het voorjaar van 2022. Ron Gastrobar Groep heeft als doel om het concept van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia binnen 10 jaar in tien verschillende steden in Nederland aan te sluiten.
Garuda By Ron Gastrobar Indonesia is een concept van Ron Gastrobar Groep, ontstaan vanuit de succesformule Ron Gastrobar Indonesia. Dit doordachte concept van meesterkok Ron Blaauw geeft ondernemers kaders om een succesvol restaurant te openen. De eerste Garuda by Ron Gastrobar Indonesia is in hartje Den Haag geopend in het voorjaar van 2022. Ron Gastrobar Groep heeft als doel om het concept van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia binnen 10 jaar in tien verschillende steden in Nederland aan te sluiten.

ONTSTAAN

De oorsprong van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia ligt bij Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel. Het in 2016 geopende restaurant was vanaf het eerste moment een succes. De combinatie van de liefde voor de Indonesische keuken en de Ron Gastrobar formule bleek een gouden zet. De rijsttafel in een nieuw jasje was toen leuk en is nu niet meer weg te denken.

Benieuwd naar het ontstaan van Ron Gastrobar?

De oorsprong van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia ligt bij Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel. Het in 2016 geopende restaurant was vanaf het eerste moment een succes. De combinatie van de liefde voor de Indonesische keuken en de Ron Gastrobar formule bleek een gouden zet. De rijsttafel in een nieuw jasje was toen leuk en is nu niet meer weg te denken. Benieuwd naar het ontstaan van Ron Gastrobar?

ONZE ROL

Ron Gastrobar Groep geeft advies en richtlijnen tot in de kleinste details. Van interieur, kassasystemen en menu’s tot marketing. We leveren het concept aan in een formuleboek inclusief de recepturen van de gerechten. We trainen de koks vanaf warenkennis tot met drie maanden na de opening van het restaurant. Daarna brengen wij tweemaal per jaar een mystery visit aan het restaurant.
Ron Gastrobar Groep geeft advies en richtlijnen tot in de kleinste details. Van interieur, kassasystemen en menu’s tot marketing. We leveren het concept aan in een formuleboek inclusief de recepturen van de gerechten. We trainen de koks vanaf warenkennis tot met drie maanden na de opening van het restaurant. Daarna brengen wij tweemaal per jaar een mystery visit aan het restaurant.

CHEFS RON BLAAUW, BAS BROUNS
EN AGUS HERMAWAN

Ron had Agus Hermawan (Executive Chef Ron Gastrobar Indonesia) al jaren op het oog. Zijn spel met de kruiden geeft magische smaken. Ron heeft samen met Bas Brouns (Excecutive Chef Ron Gastrobar Groep) en Agus de smaken gecombineerd met de manier waarop de gerechten bij Ron Gastrobar geserveerd werden.

De gerechten van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia zijn bewezen successen. Via Garuda by Ron Gastrobar Indonesia kunnen wij een groter publiek kennis laten maken met de heerlijke gerechten.

X