GARUDA BY RON GASTROBAR INDONESIA
ONTSTAAN
De oorsprong van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia ligt bij Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel. Het in 2016 geopende restaurant was vanaf het eerste moment een succes. De combinatie van de liefde voor de Indonesische keuken en de Ron Gastrobar formule bleek een gouden zet. De rijsttafel in een nieuw jasje was toen leuk en is nu niet meer weg te denken.
Benieuwd naar het ontstaan van Ron Gastrobar?
ONZE ROL
CHEFS RON BLAAUW, BAS BROUNS
EN AGUS HERMAWAN
Ron had Agus Hermawan (Executive Chef Ron Gastrobar Indonesia) al jaren op het oog. Zijn spel met de kruiden geeft magische smaken. Ron heeft samen met Bas Brouns (Excecutive Chef Ron Gastrobar Groep) en Agus de smaken gecombineerd met de manier waarop de gerechten bij Ron Gastrobar geserveerd werden.
De gerechten van Garuda by Ron Gastrobar Indonesia zijn bewezen successen. Via Garuda by Ron Gastrobar Indonesia kunnen wij een groter publiek kennis laten maken met de heerlijke gerechten.