Groepen

Lekker eten voor iedereen

Groepen die zich culinair willen laten verrassen in een ontspannen sfeer zijn bij de restaurants van Ron Blaauw aan het goede adres. De ongedwongen sfeer maakt van de Ron Gastrobar-restaurants een verwelkomende omgeving voor een breed publiek. Met ieder een andere identiteit en thema vindt Ron Blaauw dat één ding centraal staat: “Het belangrijkste is dat de gast culinair geniet.” Heb je liever dat Ron Gastrobar naar jou toe komt? Wij kijken naar alle mogelijkheden voor jouw (zakelijk) evenement en culinaire ervaringen met groepen.

GIFTCARD

Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras je familie, vrienden of collega’s met een giftcard voor alle Ron Gastrobar-restaurants. De giftcard staat gegarandeerd voor een onvergetelijke culinaire ervaring én een heus feestje. Want volgens Ron Blaauw moet uit eten gaan een feestje zijn!

Klik hier voor meer informatie

GIFTCARD

RON GASTROBAR SUPERSOFT

RON GASTROBAR AT HOME

Om nóg meer gasten de mogelijkheid te geven om te genieten van alle heerlijkheden van onze restaurants is er nu Ron Gastrobar At Home! Uniek samengestelde dinerboxen waarmee je in no-time een écht Gastrobar diner op tafel zet!

Bekijk hier het menu

RON GASTROBAR AT HOME

X