Ron Gastrobar

Ons menu      Reserveren

RON GASTROBAR

De Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam-Zuid, waar het allemaal begon. Mét Michelinster, maar zónder poespas. Een warme, toegankelijke en ongedwongen plek voor vrienden, familie of collega’s. Een restaurant waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gezelligheid.

TOPKEUKEN ZONDER POESPAS

Eten op sterrenniveau, maar dan net even anders. Restaurant Ron Gastrobar serveert pure en ongecompliceerde gerechten voor een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding. De topkeuken gaat terug naar de basis: op elk bord zijn niet meer dan vier ingrediënten te vinden.

Kies uit verschillende losse gerechten van € 17,50 per stuk. Zoals de boneless spareribs, een signature dish van Ron. Andere hoogtepunten zijn de beste steak van Amsterdam en het beroemde Ron Gastrobar surprise ei.

Ons menu

PROEF DE SFEER | UIT ETEN DICHTBIJ HET VONDELPARK

Je vindt Ron Gastrobar in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. Aan de sfeer besteden we net zoveel aandacht als aan het eten. Schuif aan in het levendige restaurant of neem plaats op het grote, zonnige terras.

Een restaurant voor iedereen: toegankelijk en passend bij elke gelegenheid

Ron Gastrobar is een plek voor iedereen. Of je nu iets te vieren hebt met vrienden of op zoek bent naar een prettig restaurant voor een zakenlunch- of diner. Wij maken er een feestje van.

“HET RESTAURANT WAAR HET OOIT ALLEMAAL BEGON!”

ANDERE LOCATIES

LOCATIES

Selecteer één van de locaties voor de contactgegevens.

Newsletter