Korting pakken tijdens de Nationale Week Zonder Vlees

Wist je dat de Indonesische keuken voor het grootste gedeelte uit vegetarische gerechten bestaat? Tijdens de week zonder vlees stimuleren we het eten van minder vlees én pak je daarmee ook nog eens een leuke korting bij de Ron Gastrobar Indonesia restaurants. 

Tijdens de ‘Nationale Week Zonder Vlees’ wordt een flexitarisch eetpatroon, waarin vlees, vis én zuivel wordt afgewisseld met plantaardige gerechten in de schijnwerper gezet. Ron Gastrobar Indonesia draagt ook haar steentje bij en serveert deze week buitenom de kaart drie vegetarische snacks met Redefine Meat. De Nationale Week Zonder Vlees vindt plaats van 6 maart tot en met 12 maart 2023.

Geniet van de Taco Redefined: een taco gevuld met Balinees gekruid Redefine Meat, de Pangsit Redefined: krokant gebakken pangist met Redefine Meat, gember en sambal geserveerd met gembersaus en de Martabak Redefined: Indonesische snack met Redefine Meat-vulling, kerrie, ei en groente. De snacks worden per drie stuks geserveerd en kosten €12,75 (combineren is mogelijk).

Actievoorwaarden

Bestel twee of meer gerechten met Redefine Meat en ontvang 40% korting op deze gerechten. De korting geldt niet voor de totale rekening, maar alleen op de gerechten waar Redefine Meat in verwerkt zit. De korting wordt verrekend door middel van een cash-back actie. Bij inlevering van de kassabon via deze website, stort Redefine Meat het kortinsgbedrag terug op jouw rekening. Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk en Laren nemen deel aan deze actie, Ron Gastrobar en Ron Gastrobar Oriental Downtown zijn uitgesloten.

Over Redefine Meat
Redefine Meat is een game changer op het gebied van vleesalternatieven. Het Isarelissche bedrijf ontwikkelde in de loop der jaren niet van echt te onderscheiden nieuw-vlees op basis van plantaardige alternatieven. De producten van Redefine Meat komen uit een speciaal ontworpen 3D-printer die de vleesstructuur nauwkeurig nabootst.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Ontdek Amsterdam-Noord!

Amsterdam-Noord is momenteel bezig met een opmars op de culinaire kaart. Waar ik eerder al enthousiast was over het lekkere eten bij Café Modern (Meidoornweg

Prei met groene saus

Een heerlijk en gezond hapje in de Nationale Week zonder Vlees en Zuivel. De prei op de foto is gewassen, 3 minuten geblancheerd en daarna

Groene kool met chorizo

Voor veel mensen begint het BBQ-seizoen pas na de Paas, maar voor mij is het het hele jaar BBQ-seizoen. Over seizoen gesproken, het is nu

X