Evenementen

Ron Gastrobar voor vergaderingen, feesten, recepties, borrels, huwelijken, babyshowers en afscheid

EVENEMENT BIJ RON GASTROBAR

Vergadering - feest – receptie – borrel – huwelijk - babyshower – afscheid

Naast eindeloos tafelen, kun je tevens bij ons terecht voor jouw evenement! Van zakelijke lunch in de duinen tot informele borrel in het centrum van Amsterdam. Een bijzondere presentatie of een knallend feest. Straight forward, goed eten en een uitstekende sfeer waar alle zorgen uit handen worden genomen? Van harte welkom! Dit is de basis van jouw evenement, feest of andere gelegenheid dat je hier wil vieren. 

Zelfs een straight forward vergadering tillen wij naar een hoger niveau met een culinair arrangement, op maat samengesteld. Dankzij de verschillende locaties is er altijd een plek die zich kan aanpassen aan iedere wens, bereikbaarheid en parkeergelegenheden.

EVENT IN DE NATUUR BIJ RON GASTROBAR BIJ DE C.

Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende (vergader)ruimte beschikbaar. De ligging van de locatie in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. De beste ideeën en de mooiste plannen ontstaan op creatieve en inspirerende locaties.

40 – 80 personen

Grenzend aan het restaurant bevindt zich een aparte privéruimte. Een lichte en flexibele ruimte met aansluitend een privé terras. Deze ruimte is geschikt voor een creatieve vergadering, workshop, training, brainstormsessie, teambuilding of privé event zoals een babyshower of afscheid.

80 – 150 personen

Boven ons restaurant is onze tweede- en tevens grootste zaal met uitzicht over de duinen. Deze zaal is voorzien van een privé bar. Ideaal voor een lezing, presentatie, bruiloft- of bedrijfsfeest.

150 - 300 personen

Het sfeervolle restaurant is opgedeeld in verschillende ruimtes en gedeeltes. Ben je opzoek naar een locatie voor een informele borrel in de bar of juist een locatie voor een exclusief feest met DJ? Het kan allemaal!

X