Ontvang 50% korting op het tweede zomermenu

De aankomende periode presenteert Ron Gastrobar groep een aantal exclusieve menu’s om de zomer te vieren. Bij Ron Gastrobar Oriental, Ron Gastrobar Indonesia Laren en Indonesia Ouderkerk vind je zorgvuldig samengestelde menu’s die jou dit warme jaargetijde doorhelpen. En het beste nieuws van alles is dat je op het tweede menu maar liefst 50% korting krijgt! Als dat geen win/win is, weten wij het ook niet meer! 

De hele maand juli en augustus geniet je van een speciaal zomermenu bij de Ron Gastrobar Indonesia-restaurants, bestaande uit: een snack vooraf, onze meest uitgebreide rijsttafel en een exclusief zomerdessert voor 58 euro. Op ieder tweede menu krijg je maar liefst 50% korting en betaal je slechts 29 euro.

Bij Ron Gastrobar Oriental krijg je twee snacks, onze meest uitgebreide rijsttafel en een exclusief zomerdessert voor 59 euro. Op ieder tweede menu krijg je maar liefst 50% korting en betaal je slechts 29,50 euro.

Voorwaarden: 

  • 50% korting op ieder 2e zomermenu
  • Maximaal 8 gasten per reservering
  • Actie is geldig tijdens lunch en diner tot en met 31 augustus 2023
  • Actie is alleen geldig bij Ron Gastrobar Oriental en Ron Gastrobar Indonesia
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Beperkte beschikbaarheid per dag
  • Actie alleen geldig wanneer deze is geselecteerd via de reserveringstool op de website. Klik op ‘Toon beschikbare opties’.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

CANELÉ

Op zoek naar inspiratie ‘wandel’ ik door de kaart van de Gastrobar, mijn oog valt op de canelé’s, en daar ben ik dol op! Ik

X