Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het Vroege Vork Voordeel: Dineren met korting voor vroege eters.

Vanaf maandag 14 november dineer je bij alle Ron Gastrobar-restaurants met maar liefst 15% korting op de hele rekening*. De korting is alléén geldig tijdens de eerste twee uur van de avondshift. Binnen die tijd moet de tafel ook weer vrij zijn voor de volgende gasten en dient de rekening voldaan te zijn.

Deze actie is beperkt beschikbaar via het Vroege Vork Voordeel-ticket via het reserveringssysteem op onze website. Wanneer het ticket niet zichtbaar is, is er op die datum helaas geen beschikbaarheid (meer). Deze actie loopt van maandag 14 november tot en met zaterdag 31 december 2023, met uitzondering van de feestdagen.

Loop deze winter dus niet te bla(a)uwbekken en geniet van een heerlijk vroeg diner. De kachel staat bij ons gewoon aan!

Vroege Vork Voordeel-tijden onder voorbehoud van beschikbaarheid:

Ron Gastrobar: 17:30 uur – 19:30 uur

Ron Gastrobar Oriental Downtown 17:00 – 19:00 uur

Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk 17:00 – 19:00 uur

Ron Gastrobar Indonesia Laren 17:00 – 19:00 uur

Voorwaarden

– Gegeten en afgerekend hebben binnen de eerste 2 uur dat het restaurant geopend is

– Betalen en tafel vrijgeven vóór 19:30 uur of 19:00 uur. Verschilt per restaurant.

· Korting over de gehele rekening exclusief specials, bbq lovers, kaviaar of exclusieve menu’s.

– Reserveren tussen 14 november en 31 december o.v.v. vroege vork ticket (m.u.v. feestdagen).

· 15% op gehele rekening wanneer gereserveerd

· max. 8 personen

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Ontdek Amsterdam-Noord!

Amsterdam-Noord is momenteel bezig met een opmars op de culinaire kaart. Waar ik eerder al enthousiast was over het lekkere eten bij Café Modern (Meidoornweg

Prei met groene saus

Een heerlijk en gezond hapje in de Nationale Week zonder Vlees en Zuivel. De prei op de foto is gewassen, 3 minuten geblancheerd en daarna

Groene kool met chorizo

Voor veel mensen begint het BBQ-seizoen pas na de Paas, maar voor mij is het het hele jaar BBQ-seizoen. Over seizoen gesproken, het is nu

X