Mama eet gratis op Moederdag

Zet je moeder in het zonnetje bij Ron Gastrobar Groep! Op zondag 14 mei brengen we een ode aan alle mama’s op Moederdag. Hét perfecte moment om jouw moeke eens extra te verwennen door haar helemaal GRATIS te laten eten.

Omdat wij liefde voor alle moeders hebben krijgen alle mama’s alléén op Moederdag bij al onze restaurants een gratis lunch of diner voorgeschoteld onder vermelding van de code ‘MOEDERISDELIEFSTE‘.

En alsof dat niet genoeg is zorgen wij er ook voor dat iedere moeder met een voldaan gevoel naar huis gaat, want de meest lieve, stoere en zorgzame mama kan niet genoeg complimenten krijgen…

Als klap op de vuurpijl krijg je deze dag wanneer je met drie generaties aanschuift (zoon/dochter, moeder en grootmoeder) een fles bubbels mee naar huis!

Dus neem je moeder mee naar Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk, Ron Gastrobar Indonesia Laren of Ron Gastrobar Oriental en leg haar maximaal in de watten zodat ze deze Moederdag nooit meer vergeet!

Pre-Moederdag

Als bonus genieten moeders op zaterdag 13 mei o.v.v. de code ‘BIJNAMOEDERDAG‘ van een gratis aperitief tijdens de lunch bij Ron Gastrobar en de Ron Gastrobar Indonesia-restaurants. Ron Gastrobar Oriental is uitgesloten van deze actie.

At Home 

Verwen je je moeder liever thuis? Bestel dan een Moederdagbox via Ron Gastrobar At Home. Geniet van een heerlijke brunchbox bomvol heerlijke gerechten en zoetigeid! Bestel jouw box HIER.

Voorwaarden
– Actie is geldig tijdens lunch en diner
– Actie is alleen geldig wanneer er gereserveerd is met de code “MOEDERISDELIEFSTE
– Alléén de moeder krijgt tijdens de lunch een gratis aperitief op zaterdag 13 mei o.v.v. de reserveringscode “BIJNAMOEDERDAG
– Specials zijn uitgesloten van de actie.
– Drankjes zijn niet inbegrepen bij deze actie.
– Actie is alleen geldig op alle snacks, gerechten, kaas en desserts.
– Maximaal 1 moeder per tafel eet gratis.
– Er dienen minimaal 2 personen aan tafel te zitten.
– Moeder dient altijd met tenminste één zoon/dochter/x te komen om gebruik te maken van deze actie.
– Wanneer er drie generaties (dochter, moeder en grootmoeder) aan tafel zitten, ontvangen zij een fles bubbels mee naar huis bovenop de korting.
– Iedere moeder krijgt een extra verrassing aan tafel.
– Vol = vol

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

CANELÉ

Op zoek naar inspiratie ‘wandel’ ik door de kaart van de Gastrobar, mijn oog valt op de canelé’s, en daar ben ik dol op! Ik

X