WORKSHOP EGG MASTER

Mooi nieuws voor kookliefhebbers: vanaf nu kun je een unieke workshop boeken bij Ron Blaauw Central Station. Terug naar de basis met ‘Hoe kook ik ‘t perfecte eitje?’ Want als je een ei kunt koken, dan kun je álles! Samen met collega-chef Julius Jaspers, huiskunstenaar Selwyn Senatori en dé breakfast blogger van ‘t moment doken we de keuken in, met succes! Boek nu jouw workshop, dan kun óók jij thuis indruk maken met het perfecte ei.

KOOKWORKSHOPS

€79,- per persoon

Risolles zijn een heerlijke Indo snack waarmee je bij jouw gasten een vette indruk maakt. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je de perfecte risolles maakt, maar ook hoe je de lekkerste kip- of vegetarische vulling maakt.

€79,- per persoon

Niet chillen, maar grillen! Binnen no-time weet jij hoe je de lekkerste stokkies saté op tafel tovert, mét frisse zelfgemaakte garnituur uiteraard. Van marinade tot grillen, tijdens deze workshop ben jij na afloop de meester.

€79,- per persoon

Ze lijken ingewikkeld, maar deze krokante Indonesische rolletjes bomvol smaak kun je zelf in elkaar draaien. Moet je wel eerst deze workshop volgen uiteraard. Met tips & tricks van onze chefs, verras jij jouw gasten.

€54,- per persoon

Ja, je leest het goed. In deze workshop leer je drie verschillende soorten nasi bereiden, naar recept van onze Ron Gastrobar Indonesia-chef Agus! Natuurlijk hoort hier ook zijn wereldberoemde pinda-dip bij.

€79,- per persoon

Als je eenmaal weet hoe je zelf pasta maakt, koop je nooit meer de welbekende versie uit de supermarkt. Mark our words!

€79,- per persoon

Ben je ook altijd zo onder de indruk van de veelzijdige gerechten uit de Indonesische keuken? Onze chef-koks nemen je mee op culinaire reis tijdens de workshop Daging Rendang maken

SPICE IT UP!

€49,- per persoon

Helden eten sambal, maar echte strijders maken het ook helemaal zelf. Hoe? Met de juiste tips & tricks tover je binnen een handomdraai de lekkerste milde, pittige of… Extra pittige sambal op tafel.

€79,- per persoon

Als je eenmaal weet hoe je zelf pasta maakt, koop je nooit meer de welbekende versie uit de supermarkt. Mark our words!

€79,- per persoon

Ben je ook altijd zo onder de indruk van de veelzijdige gerechten uit de Indonesische keuken? Onze chef-koks nemen je mee op culinaire reis tijdens de workshop Daging Rendang maken

€79,- per persoon

De voorpret naar de zomermaanden: die proef je in asperges. Het Limburgse goud tovert vaak een watertandende glimlach op menig gezicht.

€54,- per persoon

Dit keer géén 1 april-grap. Ron is namelijk écht van mening dat chef-skills worden bewezen bij het bereiden van een perfect ei. Daarom gaan we het ei op drie manieren bereiden.

€79,- per persoon

“This IS a tasty burger!” Hoewel een hamburger vaak wordt neergezet als fast food, is dit het meest onderschatte gerecht dat we bedenken kunnen.

RON BLAAUW CENTRAL STATION

In Ron Blaauw Central Station, gevestigd in Diemen, leer je onder leiding van Ron Gastrobars topchefs koken als een pro tijdens verschillende soorten kookworkshops. Daarnaast worden hier kooklessen gegeven van het Ron Blaauw College in samenwerking met coaching bureau In2Work.

Ron Blaauw Central Station staat dus gelijk aan een leerzame plek, waar kooktalenten ontdekt en verder gebracht worden.

RON BLAAUW

In Ron Blaauw Central Station, gevestigd in Diemen, leer je onder leiding van Gastrobar’s topchefs koken als een pro tijdens verschillende soorten kookworkshops. Daarnaast worden hier kooklessen gegeven van het Ron Blaauw College in samenwerking met coachingbureau In2Work.

Central Station staat dus gelijk aan een leerzame plek, waar kooktalenten ontdekt en verder gebracht worden.

Kookworkshop

RON BLAAUW COLLEGE

Ron Blaauw weet als geen ander hoe belangrijk een sterk team is. Daarom doet hij niets liever dan talenten verder helpen op weg naar (of in) hun carrière. Zeker nu er een schreeuwend tekort is aan koks en chefs. Daarom heeft hij zijn krachten gebundeld met Marco Wins van coachingbureau In2Work. Samen brengen ze talent verder met het Ron Blaauw College. Marco heeft veel ervaring in het trainen van chefs, koks en maîtres. Ron kent de branche door en door. Een ijzersterke combinatie. Ontdek de opleidingen van het Ron Blaauw College: van basiskok tot masterclass.

Ron Blaauw weet als geen ander hoe belangrijk een sterk team is. Daarom doet hij niets liever dan talenten verder helpen op weg naar (of in) hun carrière. Zeker nu er een schreeuwend tekort is aan koks en chefs. Daarom heeft hij zijn krachten gebundeld met Marco Wins van coachingbureau In2Work. Samen brengen ze talent verder met het Ron Blaauw College. Marco heeft veel ervaring in het trainen van chefs, koks en maîtres. Ron kent de branche door en door. Een ijzersterke combinatie. Ontdek de opleidingen van het Ron Blaauw College: van basiskok tot masterclass.

KOOKWORKSHOP

Koken als Ron Blaauw? Het kan met de kookworkshops en kookcursussen ontwikkeld door deze meesterkok. In Ron Blaauw Central Station in Diemen leer je onder leiding van de Ron Gastrobar-topchefs koken als een pro. Ontdek de geheime kneepjes van het vak en til je kookskills naar een hoger niveau. Ze weten thuis straks niet wat ze proeven….

Er zijn kookworkshops voor groepen en individuen.

Kookworkshop

Koken als Ron Blaauw? Het kan met de kookworkshops en kookcursussen ontwikkeld door deze meesterkok. In Ron Blaauw Central Station in Diemen leer je onder leiding van de Ron Gastrobar-topchefs koken als een pro. Ontdek de geheime kneepjes van het vak en til je kookskills naar een hoger niveau. Ze weten thuis straks niet wat ze proeven….

Er zijn kookworkshops voor groepen en individuen.

Kookworkshop

LOCATIEHUUR EN SMAKELIJKE EVENTS

Je voelt het zodra je Ron Blaauw Central Station binnenstapt, deze industriële eventlocatie in Diemen barst van de creativiteit, lef en smaak. We geven smaak aan vergaderingen, (bedrijfs)borrels, presentaties en proeverijen. Een vergadering combineren met een kookworkshop? Of een presentatie gevolgd door een walking dinner? Onze ruimtes vormen zich moeiteloos naar je wensen.

Je voelt het zodra je Ron Blaauw Central Station binnenstapt, deze industriële eventlocatie in Diemen barst van de creativiteit, lef en smaak. We geven smaak aan vergaderingen, (bedrijfs)borrels, presentaties en proeverijen. Een vergadering combineren met een kookworkshop? Of een presentatie gevolgd door een walking dinner? Onze ruimtes vormen zich moeiteloos naar je wensen.

Klik hier voor meer informatie!

RON GASTROBAR RESTAURANTS

NUTTIGE INFO

ADRES

Verrijn Stuartweg 30C
112 AX Diemen
+31 (0) 20 305 27 64

WORKSHOPS

Open de reservering widget voor de workshopdagen!

LOCATIE

De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de Verrijn Stuartweg 30C te Diemen

PARKEREN

Er is voldoende ruimte rondom Central station waar gratis geparkeerd kan worden.

X