EGG MASTER

Ron Blaauw zegt het vaker, je ziet of iemand een culinair talent is aan de manier van ei-koken. Kun je het perfecte eitje koken? Dan kun je álles aan.

KOOKWORKSHOP EGG MASTER

TERUG NAAR DE BASIS!

Ron Blaauw zegt het vaker, je ziet of iemand een culinair talent is aan de manier van ei-koken. Kun je het perfecte eitje koken? Dan kun je álles aan. “Ik zie het overal… Bij collega-chefs, in m’n eigen keuken of tijdens de workshops. Ze kunnen heel wat, maar als er een ei gekookt moet worden dan vallen ze door de mand.

De basis van talent in de keuken ligt bij het koken van ’t perfecte ei en juist daar zag ik een gat in de markt”. Reden voor de enthousiaste Ron om vanaf 1 april – als eerste in heel Nederland! – de cursus ‘Egg Master’ toe te voegen aan zijn bestaande workshops in Central Station.

HUISREGELS

Zorg ervoor dat je 10 minuten vòòr de starttijd aanwezig bent. De ingang van de kookstudio zal 15 minuten van tevoren opengaan. Helaas is er geen wachtruimte.
Binnen niet. Er is buiten een plek gecreëerd die gelegenheid biedt om te roken.
In verband met veiligheid én hygiëne raken we dit sterk af.
Draag praktische kleding, inclusief platte schoenen die je voeten bedekken. Tevens raden we je aan om geen (of een minimale hoeveelheid) parfum te dragen, sieraden thuis te laten en je haar vast te binden. Dit alles uiteraard wanneer van toepassing.

RESERVEREN

Een reservering kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. We stellen het zeer op prijs dat je - wanneer dit het geval is - jouw reservering tijdig annuleert.
Een reservering kan kosteloos gewijzigd worden tot 24 uur van tevoren. Wij doen ons uiterste best om de reservering te wijzigen naar het tijdstip en datum van jouw keuze, mits er nog ruimte is. We stellen het zeer op prijs dat je - wanneer dit het geval is - jouw reservering tijdig wijzigt of annuleert.

BEREIKBAARHEID

De ingang bevindt zich aan de Verrijn Stuartweg 30C.
Er is voldoende ruimte rondom Central station waar gratis geparkeerd kan worden.
Vanaf Amsterdam Centraal station gaat er elke 15 minuten een metro (53) naar Diemen. Vanaf daar is het nog zo’n 5 minuutjes lopen.

OVERIG

De recepten van de les worden binnen enkele dagen na de les gemaild naar het doorgegeven e-mailadres.
De digitale bevestigingsmail is voldoende, deze hoeft niet geprint te worden
Er zullen schorten en kookgerei aanwezig zijn in de kookstudio.
Enkel pinnen (Maestro) is mogelijk.
Wij vinden het altijd fijn om feedback te krijgen! Deze kun je richten aan feedback@rongastrobar.nl

NUTTIGE INFO

ADRES

Verrijn Stuartweg 30C
112 AX Diemen
+31 (0) 20 305 27 64

WORKSHOPS

Open de reservering widget voor de workshopdagen!

LOCATIE

De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de Verrijn Stuartweg 30C te Diemen

PARKEREN

Er is voldoende ruimte rondom Central station waar gratis geparkeerd kan worden.

1 APRIL!

Kikker in je bil! Een cursus ei-koken… We zijn wel gek, maar dit gaat ons zelfs te ver. Ondanks de vele aanmeldingen (!!) houden we het toch bij ons huidige aanbod workshops bij Central Station.

Een ding is zeker, bij Ron Gastrobar houden we wel van een grapje. We nemen ons vak serieus, maar onszelf zelden 😉

X