Ons menu      Reserveren

RON GASTROBAR ORIENTAL DOWNTOWN

Het meest spannende en swingende lid van de Gastrobar familie mixt sensationele Chinese en Indonesische smaken, spannende cocktails en verrassend entertainment. Ron Gastrobar Oriental ‘Downtown’ verrast je op alle fronten en smaakt naar meer!

VAN PEKINGEEND TOT DIM SUM

Van de lekkerste pekingeend van Amsterdam, dim sum waarvan je blijft dromen tot sensationele streetfoods: Ron Gastrobar Oriental ‘Downtown’ combineert traditionele en moderne Chinese en Indonesische smaken en technieken. Dit zorgt voor unieke en spannende combinaties op je bord!

Cocktailbar & Entertainment

We houden trouwens ook wel van een cocktail. Of twee…Lekker bij de lunch, het diner of in combinatie met een heerlijke snack! Voor live entertainment zit je bij ons ook goed. Een intiem akoestisch optreden, relaxte pianomuziek, swingende beats van onze resident dj’s of een doldwaze bingo. Neem plaats aan tafel of aan onze cocktailbar en laat je verrassen!

Ons menu

ONVERGETELIJKE MIX: RESTAURANT, COCKTAILBAR EN ENTERTAINMENT

Wat krijg je als je een restaurant mixt met een hippe cocktailbar én live entertainment? Juist, Ron Gastrobar Oriental ‘Downtown’ Een swingend restaurant in Amsterdam Centrum, op steenworp afstand van het Leidseplein. Uit de open keuken vliegen spannende gerechten, de bruisende bar stroomt steeds voller en het entertainment schroeft het volume op. Uitpakken met een uitgebreid diner? Of cocktails drinken met vrienden? De avond wordt hoe dan ook onvergetelijk!

“AZIATISCHE KEUKEN MET EEN INTER­NATIONALE TWIST”

ANDERE LOCATIES

LOCATIES

Selecteer één van de locaties voor de contactgegevens.

Newsletter