Ron Gastrobar Oriental

Ons menu      Reserveren

RON GASTROBAR ORIENTAL

De energie van deze swingende Gastrobar in Amsterdam Centrum is aanstekelijk. Van de spannende Aziatische keuken tot de bruisende cocktailbar: Ron Gastrobar Oriental smaakt naar meer. Dit oriëntaals restaurant verrast je op alle fronten!

VAN PEKINGEEND TOT DIM SUM

Van de lekkerste pekingeend van Amsterdam tot dim sum waar je van blijft dromen: Ron Gastrobar Oriental brengt je in Oosterse sferen. Onze Aziatische keuken combineert traditionele Chinese technieken met internationale invloeden. En dat zorgt voor spannende combinaties op je bord.

Cocktailbar

We houden trouwens ook wel van een cocktail. Of twee… Lekker bij het diner, maar ook voor alleen een drankje zit je hier goed. Neem plaats aan onze cocktailbar en laat je verrassen.

Ons menu

ONVERGETE­LIJKE MIX: RESTAURANT ÉN COCKTAIL­BAR

Wat krijg je als je een Aziatisch restaurant mixt met een hippe cocktailbar? Juist, Ron Gastrobar Oriental. Een swingend restaurant in Amsterdam Centrum, op steenworp afstand van het Leidseplein. Uit de open keuken vliegen spannende Aziatische gerechten terwijl de bruisende bar, het kloppende hart van de zaak, steeds voller stroomt. Uitpakken met een uitgebreid diner? Of cocktails drinken met vrienden? De avond wordt hoe dan ook onvergetelijk.

“CHINESE KEUKEN MET EEN INTER­NATIONALE TWIST”

ANDERE LOCATIES

LOCATIES

Selecteer één van de locaties voor de contactgegevens.

Newsletter