WIN EEN JAAR LANG GRATIS LUNCHEN BIJ RON GASTROBAR BIJ DE C

Ron Gastrobar Bij de C is geopend en viert dat met een waanzinnige openingsactie. Je maakt namelijk kans op een jaar lang gratis lunchen bij het nieuwste restaurant van Bloemendaal. Check hieronder snel hoe jij kans maakt!

In de omgeving van Bloemendaal en Haarlem vind je in verschillende huis-aan-huis-bladen een speciale poster. Hang deze tussen 15 november en 30 november op een zichtbare plaats voor je raam en maak kans op een jaar lang gratis lunchen*. Heb je deze niet ontvangen in je brievenbus? Geen probleem! Onderaan dit artikel kun je de poster zelf downloaden, uitprinten en ophangen.

Wil je extra kans maken op deze spectaculaire prijs? Maak dan een foto van jouw poster, deel deze op Instagram en tag @ronblaauwtje en @rongastrobarbijdec. Ergens tussen 15 november en 30 december gaat sterrenchef Ron Blaauw op zoek naar de gelukkige winnaar om de cheque voor een jaar lang gratis lunchen uit te reiken.

Bekijk de actievoorwaarden voor deze actie hieronder.

NUTTIGE INFO

OPENINGSTIJDEN

Maandag & dinsdag: Gesloten
Woensdag t\m zondag: 12:00-15:00, 17:00 t/m 23:00

OPENBAAR VERVOER

Op ongeveer 25 minuten lopen zit Bloemendaal station. Er zijn geen bushaltes in de buurt.

PARKEREN

Parkeren is mogelijk bij het parkeerterrein aan de Hoge Duin en Daalseweg. Dit parkeerterrein is gratis. Er zijn ongeveer 100 parkeerplekken.
*Houdt rekening met activiteiten in Openluchttheater Caprera van Juni t/m September. Deze gasten mogen ook gebruik maken van dit parkeerterrein.

X