De gezelligste tijd van het jaar en feestelijke maand december is alweer aangebroken. Speciaal daarom heeft Ron een vijf-gangen menu stap voor stap uitgelegd, zodat jij heerlijk kan dineren tijdens de feestdagen. En dus niet uren hoeft te zoeken voor inspiratie.
Wat heb je nodig? (Recept voor 2 personen)
- 2 st peer
- 30 gr bruine basterdsuiker
- 30 gr bruine rum
- 50 gr amandelpoeder
- 10 gr verse dragon
- 30 gr amandelsiroop
- 150 gr roomijs
- 30 gr gesuikerde cornflakes
Voorbereiding:
- Snijd de peer in blokjes
- Hak de dragon fijn
- Meng de peer met bruine basterdsuiker, rum, amandelpoeder, dragon en amandelsiroop
Afmaken:
- Pak 2 martiniglazen
- Schep er de aangemaakte peerblokjes in
- Schep er een mooie canelle (of bol) roomijs op
- Maak af met de gesuikerde cornflakes
Heel veel succes, eet smakelijk en fijne feestdagen gewenst!