KERST MET RON! RECEPT 5: PEER MET BRUINE RUM, DRAGON EN ROOMIJS

De gezelligste tijd van het jaar en feestelijke maand december is alweer aangebroken. Speciaal daarom heeft Ron een vijf-gangen menu stap voor stap uitgelegd, zodat jij heerlijk kan dineren tijdens de feestdagen. En dus niet uren hoeft te zoeken voor inspiratie.

 

Wat heb je nodig? (Recept voor 2 personen)

  • 2 st peer
  • 30 gr bruine basterdsuiker
  • 30 gr bruine rum
  • 50 gr amandelpoeder
  • 10 gr verse dragon
  • 30 gr amandelsiroop
  • 150 gr roomijs
  • 30 gr gesuikerde cornflakes

Voorbereiding:

  1. Snijd de peer in blokjes
  2. Hak de dragon fijn
  3. Meng de peer met bruine basterdsuiker, rum, amandelpoeder, dragon en amandelsiroop

Afmaken:

  1. Pak 2 martiniglazen
  2. Schep er de aangemaakte peerblokjes in
  3. Schep er een mooie canelle (of bol) roomijs op
  4. Maak af met de gesuikerde cornflakes

Heel veel succes, eet smakelijk en fijne feestdagen gewenst!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

winter vergaderarrangement

Winter vergaderarrangement

Op zoek naar een inspirerende plek voor je winterse vergaderingen? Bij Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal maken we het extra bijzonder met ons

EK DEAL!

Ben jij er al klaar voor? Dinsdag 25 juni om 18:00 neemt Nederland het op tegen Oostenrijk. We gaan natuurlijk voor de winst! Bij ons

GESLAAGD? DAN EET JE GRATIS!

Vier je diploma bij Ron Gastrobar Groep! Op woensdag 12 juni zetten we alle geslaagden van het middelbaar onderwijs in het zonnetje. Dit is jouw

PAPA’S ETEN GRATIS OP VADERDAG

Geef je vader een onvergetelijke dag bij een van de Ron Gastrobar-restaurants! Op zondag 16 juni vieren we Vaderdag en zetten we alle vaders in

X