Balinees genieten in Laren

Na het grote succes van de saté specials, staat Ron Gastrobar Indonesia Laren op donderdag 1 december in het teken van Bali! Bereid je voor op een avond vol overheerlijke Balinese gerechten en fantastisch entertainment. Ontvlucht de kou en waan je héél even in Bali… 

Chef Agus stelt speciaal voor deze dag een speciaal 3-gangen-keuze-menu samen voor slechts 39,50 dat alleen tijdens het diner verkrijgbaar is. Naast dit fantastische menu ontbreekt het Balinese entertainment niet. Laat je deze avond verrassen door authentieke muziek en een prachtige dans.

Voorgerecht:

Perkedel Ikan Bali: Viskoekje geserveerd met Kafir limoen, Trassi en Sambal mbe Bali

of

Perkedel Jagung: Maiskoekje geserveerd met Ketoembar en Sambal mbe Bali

 

Hoofdgerecht

Ayam Betutu

Ubud Style kip geserveerd met Sereh, Kentjoer en Kunyit

of

Kuah Pindang

Op de huid gebakken pittige witvis geserveerd in Balinese bouillabaisse met Kafir limoen, Tamarnde en rode peper

of

Lawar Bali

Little gem geserveerd met gemengde groenten, Kouseband, Seroendeng, Laos en Kafir limoen.

Nagerecht

Jaje Wajk

Sticky rijst van kokosmelk en palmsuiker geserveerd met Mango-ijs.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

4=2 bij Ron Gastrobar Bij de C

Vanaf 1 december hebben we een waanzinnige aanbieding voor jou. Kom je genieten van een heerlijk en uitgebreid menu voor vier personen? Dan betaal je

EIEREN

Ik maak een serie over onontbeerlijke spulletjes, in de keuken, en dan bedoel ik ingrediënten. Ik denk meteen aan ui, knoflook, boter en citroen, bij

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

X