Vier het Chinees Nieuwjaar bij Ron Gastrobar Oriental Downtown

Vier het Chinees Nieuwjaar bij Ron Gastrobar Oriental Downtown. Van zaterdag 21 januari tot en met dinsdag 31 januari serveert het restaurant aan de Kerkstraat een exclusief menu vol Chinese verrassingen. 

Het Chinese Nieuwjaar is ook bekend als het Lentefeest of Lentefestival. Het is de belangrijkste feestdag binnen de Chinese cultuur en staat voor de start van een schone lei. Ter viering van een nieuw jaar serveert Ron Gastrobar Oriental Downtown een fantastisch Chinees menu voor 69 euro per persoon. Reserveer HIER jouw plek!

Chinees Nieuwjaar-menu

Proeverij van zes van onze beste Dim Sum

***

Rouleaux van kabeljauw met nori en haringkuit

***

Pekingeend met prei, komkommer, buns en hoisin

***

Softijs van mandarijn met 5-spice

Rode envelop

De rode envelop, ook wel rood pakketje, geluksgeld of Hóngbāo in het Chinees genoemd, wordt gebruikt om geld te geven aan iemand bij een bruiloft, een verjaardag, een festival maar voornamelijk tijdens het Chinese Nieuwjaar. Het is een Chinees nieuwjaarscadeau met geld dat in rood papier is gestopt. Deze rode pakketjes werden meestal door ouders, grootouders of werkgevers aan de kinderen, kleinkinderen of werknemers gegeven tijdens Chinees nieuwjaar. Inmiddels is het traditie geworden dat iedereen elkaar rode enveloppen geeft.

Ron Gastrobar Groep deelt ook rode envelopjes uit! Heb jij tijdens je bezoek aan één van onze restaurants of bij je bestelling van rongastrobarathome.nl een rode ‘envelop’ ontvangen? Dan krijg je van ons een gratis snack bij het Chinees Nieuwjaar-menu. Laat tijdens je reservering weten dat je een rode envelop hebt ontvangen, neem ‘m mee naar het restaurant en geniet van jouw gratis snack! Maak HIER jouw reservering.

Ron Gastrobar At Home

Genieten van onze beroemde Pekingeend aan je eigen keukentafel? Dat is nu (tijdelijk) mogelijk! Wegens groot succes is onze super special weer terug. Bestel nu een box vol met Pekingeend, Dim Sum, Little gem-salade, verschillende soorten dim sum en heerlijke noodles. Bestel jouw box HIER, maar wees er snel bij, want OP = OP.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

CANELÉ

Op zoek naar inspiratie ‘wandel’ ik door de kaart van de Gastrobar, mijn oog valt op de canelé’s, en daar ben ik dol op! Ik

X