Eet met vier, betaal voor twee bij Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental blijft open! Zoals je eerder hebt kunnen lezen zou het restaurant tijdelijk sluiten om een flinke metamorfose te ondergaan én een nieuw concept te krijgen, maar dat wordt verplaatst naar een ander moment. Slecht nieuws? Welnee! Het betekent namelijk dat Ron Gastrobar Oriental nog even blijft zoals je gewend bent en tot en met eind oktober met een knaller van een actie komt: eet met vier, betaal voor twee.

Om te vieren dat Ron Gastrobar Oriental ‘gewoon’ open blijft introduceert het restaurant een niet te missen actie. Je eet tot eind oktober 2023 namelijk een exclusief menu voor vier personen en betaalt slechts voor de prijs van twee! Het ‘Eet voor vier, betaal voor twee-menu’ bestaat uit een uitgebreide snacktasting vooraf, een selectie van onze beroemde dimsums, een hele pekingeend met alles erop en eraan (denk aan buns, pancakes en verschillende bijgerechten) en kraakvers softijs als dessert.

De bouwwerkzaamheden en de introductie van het nieuwe concept staan nog steeds op de planning, maar wordt verschoven naar de zomer van 2024. Door de drukke maanden die voor de deur staan, bleek het verbouwen van het restaurant en het uitrollen van een nieuw concept een onmogelijke race tegen de klok. Het team van Ron Gastrobar Oriental wil haar volledige focus in dit nieuwe project stoppen en om de kwaliteit te waarborgen die je van Ron Gastrobar Groep gewend bent, is besloten de nieuwe versie van Ron Gastrobar Oriental uit te stellen.

Voorwaarden: 

  • Maximaal 4 gasten per reservering
  • Actie is geldig tijdens het diner tot en met 31 oktober 2023
  • Actie is alleen geldig bij Ron Gastrobar Oriental 
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Het menu bestaat per persoon uit een uitgebreide snacktasting, een selectie van onze dimsumkaart, een 1/4 pekingeend met bijgerechten en een softijsje.
  • De invulling van de snack en de dimsum kan per avond verschillen.
  • Exclusief dranken
  • Actie alleen geldig wanneer deze is geselecteerd via de reserveringstool op de website. Klik op ‘Toon beschikbare opties’.
  • Het ‘Eet voor vier, betaal voor twee-menu’ kost tijdens de actieperiode €148 euro voor vier personen i.p.v. €296 euro.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Café Nol in Ron Gastrobar

Met je porem in Ron Gastrobar! Café Nol, wie kent dit beroemde Amsterdamse café in de Jordaan niet? Niemand minder dan Mara Grimm maakte ooit

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

X