VIER VADERDAG MET RON GASTROBAR GROEP

Zet je vader in het zonnetje bij Ron Gastrobar Groep! Op zondag 18 juni brengen we een ode aan alle vaders op Vaderdag. Hét perfecte moment om je ouwe heer eens extra te verwennen door hem helemaal GRATIS te laten eten.

Omdat wij alle vaders hoog hebben zitten, krijgen ze allemaal en alléén op Vaderdag bij al onze restaurants een gratis lunch* of diner voorgeschoteld onder vermelding van de code ‘MIJNPAPAISDESTERKSTE‘.

Als klap op de vuurpijl krijg je deze dag wanneer je met drie generaties aanschuift (zoon/dochter, vader en grootvader) een heerlijke tomahawks steak mee naar huis!

Dus neem je vader mee naar Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk, Ron Gastrobar Indonesia Laren of Ron Gastrobar Oriental en leg hem maximaal in de watten zodat hij deze Vaderdag nooit meer vergeet!

At Home 

Verwen je je vader liever thuis? Bestel dan een BBQ-box via Ron Gastrobar At Home. Geniet van een heerlijke doos bomvol heerlijke stukken vlees voor de perfecte barbecue. Bestel jouw box HIER.

Voorwaarden
– Actie is geldig tijdens lunch en diner op zondag 18 juni
– Actie is alleen geldig wanneer er gereserveerd is met de code “MIJNPAPAISDESTERKSTE
– Specials zijn uitgesloten van de actie.
– Drankjes zijn niet inbegrepen bij deze actie.
– Actie is alleen geldig op alle snacks, gerechten, kaas en desserts.
– Maximaal 1 vader per tafel eet gratis.
– Er dienen minimaal 2 personen aan tafel te zitten.
– Vader dient altijd met tenminste één zoon/dochter/x te komen om gebruik te maken van deze actie.
– Wanneer er drie generaties (zoon, vader en grootvader) aan tafel zitten, ontvangen zij een tomahawk steak mee naar huis bovenop de korting.
-*Lunch is alleen mogelijk bij Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia Laren en Ron Gastrobar Indonesia Ouderkerk
– Vol = vol

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X