Volg een kookworkshop bij Ron Gastrobar Groep

Wist je dat je bij Ron Gastrobar Central Station fantastische kookworkshops kunt volgen? Tijdens deze workshops leert één van onze chefs je de fijne kneepjes van het vak en allerlei geheimen van de Gastrobar.

In Ron Blaauw Central Station, gevestigd in Diemen, leer je onder leiding van Ron Gastrobars topchefs koken als een pro tijdens verschillende soorten kookworkshops. Heb jij altijd al willen leren hoe je onze beroemde rendang, spicy sambal of authentieke pasta maakt? Boek dan snel één van deze workshops samen met je vrienden, collega’s of familie voor onvergetelijke dag.

Sambalworkshop

Helden eten sambal, maar echte strijders maken het ook helemaal zelf. Hoe? Met de juiste tips & tricks tover je binnen een handomdraai de lekkerste milde, pittige of… Extra pittige sambal op tafel. Aan het einde van de workshop neem je jouw eigengemaakte sambal mee naar huis. Zorg je dat er iets klaarstaat om mee te blussen?

Rendangworkshop
Ben je ook altijd zo onder de indruk van de veelzijdige gerechten uit de Indonesische keuken? Onze chef-koks nemen je mee op culinaire reis tijdens de workshop Daging Rendang maken. Doei doei take-away, hallo ik-maak-het-lekker-zelf!

In deze workshop maak je langzaam gegaard rundvlees op Sumatraanse wijze die traditiegetrouw met rijst wordt geserveerd.

De geuren van de verschillende kruiden en specerijen vliegen je om de oren!

Pastaworkshop
Als je eenmaal weet hoe je zelf pasta maakt, koop je nooit meer de welbekende versie uit de supermarkt. Mark our words!

Niet alleen omdat pasta maken na het volgen van deze workshop easy peasy is, maar je zult je ook realiseren hoe ongelooflijk veel lekkerder het is om verse pasta te eten.

Van spaghetti tot farfalle: we leren je alle geheime trucs zodat je altijd alles in huis hebt om de perfecte pasta te maken.

 

Ga voor meer informatie naar www.rongastrobar.nl/kookworkshops of klik bovenaan de pagina op het kopje ‘kookworkshops’

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X