KERST MET RON! RECEPT 5: PEER MET BRUINE RUM, DRAGON EN ROOMIJS

De gezelligste tijd van het jaar en feestelijke maand december is alweer aangebroken. Speciaal daarom heeft Ron een vijf-gangen menu stap voor stap uitgelegd, zodat jij heerlijk kan dineren tijdens de feestdagen. En dus niet uren hoeft te zoeken voor inspiratie.

 

Wat heb je nodig? (Recept voor 2 personen)

  • 2 st peer
  • 30 gr bruine basterdsuiker
  • 30 gr bruine rum
  • 50 gr amandelpoeder
  • 10 gr verse dragon
  • 30 gr amandelsiroop
  • 150 gr roomijs
  • 30 gr gesuikerde cornflakes

Voorbereiding:

  1. Snijd de peer in blokjes
  2. Hak de dragon fijn
  3. Meng de peer met bruine basterdsuiker, rum, amandelpoeder, dragon en amandelsiroop

Afmaken:

  1. Pak 2 martiniglazen
  2. Schep er de aangemaakte peerblokjes in
  3. Schep er een mooie canelle (of bol) roomijs op
  4. Maak af met de gesuikerde cornflakes

Heel veel succes, eet smakelijk en fijne feestdagen gewenst!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Balinees genieten in Laren

Na het grote succes van de saté specials, staat Ron Gastrobar Indonesia Laren op donderdag 1 december in het teken van Bali! Bereid je voor

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X