KERST MET RON! RECEPT 5: PEER MET BRUINE RUM, DRAGON EN ROOMIJS

De gezelligste tijd van het jaar en feestelijke maand december is alweer aangebroken. Speciaal daarom heeft Ron een vijf-gangen menu stap voor stap uitgelegd, zodat jij heerlijk kan dineren tijdens de feestdagen. En dus niet uren hoeft te zoeken voor inspiratie.

 

Wat heb je nodig? (Recept voor 2 personen)

  • 2 st peer
  • 30 gr bruine basterdsuiker
  • 30 gr bruine rum
  • 50 gr amandelpoeder
  • 10 gr verse dragon
  • 30 gr amandelsiroop
  • 150 gr roomijs
  • 30 gr gesuikerde cornflakes

Voorbereiding:

  1. Snijd de peer in blokjes
  2. Hak de dragon fijn
  3. Meng de peer met bruine basterdsuiker, rum, amandelpoeder, dragon en amandelsiroop

Afmaken:

  1. Pak 2 martiniglazen
  2. Schep er de aangemaakte peerblokjes in
  3. Schep er een mooie canelle (of bol) roomijs op
  4. Maak af met de gesuikerde cornflakes

Heel veel succes, eet smakelijk en fijne feestdagen gewenst!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X