KERST MET RON! RECEPT 5: PEER MET BRUINE RUM, DRAGON EN ROOMIJS

De gezelligste tijd van het jaar en feestelijke maand december is alweer aangebroken. Speciaal daarom heeft Ron een vijf-gangen menu stap voor stap uitgelegd, zodat jij heerlijk kan dineren tijdens de feestdagen. En dus niet uren hoeft te zoeken voor inspiratie.

 

Wat heb je nodig? (Recept voor 2 personen)

  • 2 st peer
  • 30 gr bruine basterdsuiker
  • 30 gr bruine rum
  • 50 gr amandelpoeder
  • 10 gr verse dragon
  • 30 gr amandelsiroop
  • 150 gr roomijs
  • 30 gr gesuikerde cornflakes

Voorbereiding:

  1. Snijd de peer in blokjes
  2. Hak de dragon fijn
  3. Meng de peer met bruine basterdsuiker, rum, amandelpoeder, dragon en amandelsiroop

Afmaken:

  1. Pak 2 martiniglazen
  2. Schep er de aangemaakte peerblokjes in
  3. Schep er een mooie canelle (of bol) roomijs op
  4. Maak af met de gesuikerde cornflakes

Heel veel succes, eet smakelijk en fijne feestdagen gewenst!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Icoon: Geboortedag Julia Child

Julia Child Julia Child, van 15 augustus 1912, is één van de iconen uit de Amerikaanse gastronomie, opgeleid aan het Parijse instituut Cordon Bleu. ‘Mastering

Happy Nationale Watermeloen-dag!

National Watermelon Day 3 augustus is officieel National Watermelon Day! Daarnaast is het ook nog eens super lekker weer, dus we gaan de watermeloen grillen.

X