Ron Gastrobar Supersoft

Nieuwste aanwist gastrobar familie: supersoft

Het is eindelijk zover! Laren krijgt er weer een ijssalon bij. Vrijdag 9 juli 2021 opende Ron Gastrobar Supersoft zijn deuren in de Brink. Waar ook eerder de welkbekende ijssalon, in Gooische begrippen, de ‘Pandelaar’ zat. Het zal een plek zijn waar mensen van jong tot oud weer gezellig samen kunnen komen om te genieten van een soft ijsje in een jasje van Ron Blaauw!

Assortiment

Er is een mooi assortiment van zes soorten softijs, zodat er voor iedereen een smaak bijzit! Voor de gegadigden zit er natuurlijk ook een vegan-optie bij. Voor de mensen die niet kunnen kiezen, kunnen ook verschillende smaken mengen! Daarnaast kun je het soft ijsje omtoveren tot een kunstwerk met de 8 verschillende smaken en 19 verschillende toppings. De soft ijsjes kunnen zelf samengesteld worden of je kunt een van de door ons samengestelde Specials bestellen! Makkelijker wordt het niet! En lekkerder ook niet!

Het idee

Vanaf het begin dat het restaurant Ron Gastrobar Indonesia Laren startte, wist Ron dat de ijszaak er zou komen. Het restaurant heeft namelijk een doorgang naar het zaakje. Maar éérst moest het restaurant af van top tot teen. Bij Ron Gastrobar Indonesia Laren kun je terecht voor de meest heerlijke en sensationele Indische en Indonesische gerechten, samengesteld door Chef Agus. Daarna kun je eventueel doorzakken naar de ijssalon en genieten van een heerlijk dessert.

Het concept voor een soft ijsje is ontstaan door de befaamde kleine soft ijsjes die mensen al jaren krijgen bij Ron Gastrobar in Oud-Zuid. Daarnaast is het Ron zijn favoriéte; een ouderwets soft ijsje!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Café Nol in Ron Gastrobar

Met je porem in Ron Gastrobar! Café Nol, wie kent dit beroemde Amsterdamse café in de Jordaan niet? Niemand minder dan Mara Grimm maakte ooit

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

X