Snackmasters

Ron wint Snackmasters

Yes! Ron wint het eerste seizoen van Snackmasters van RTL4! In het programma was te zien hoe de deelnemende chef-koks in hun eigen restaurantkeuken zonder aanwijzingen een bekende snack probeerden na te maken. De jury, die bestond uit Miljuschka Witzenhausen en de makers van de originele snacks, bepaalden wie doorging en wie er afviel. In de finale bleek Ron beter een borrelnootje na te kunnen maken dan zijn laatst overgebleven concurrent Dennis Huwaë.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering, dat is gepresenteerd door Martijn Krabbé, moest Ron strijden tegen oud-leerling van hem Bobby Rust. De uitdaging was om een van Amsterdam’s beroemde snacks te maken: de dubbele grillburger van de FEBO! Binnen twee dagen moesten de beiden competitieve chefkoks het recept weten te achterhalen. Geen makkelijke opdracht, maar de kookkunsten van Ron wisten toch de jury te overtuigen en ging door naar de volgende ronde.

Tweede aflevering

In de tweede aflevering stond Ron tegenover de bekende chefkok Richard van Oostenbrugge. Beiden chefs moesten, volgens Ron de moeilijkste snack, de bekende en zoete spekjes van Frisia na maken. Weer vond de overwinning plaats, met als resultaat dat Ron geen spekjes meer kan zien!

Wat ons betreft geen verkeerde aftrap van het eerste seizoen!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Balinees genieten in Laren

Na het grote succes van de saté specials, staat Ron Gastrobar Indonesia Laren op donderdag 1 december in het teken van Bali! Bereid je voor

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X