Restaurant Misverstand

Start nieuwe seizoen restaurant misverstand

Het tweede seizoen van Restaurant Misverstand, in samenwerking met Alzheimer Nederland, is weer van start gegaan! In het, door Johnny de Mol gepresenteerde programma, begeleidt Ron jonge mensen met dementie in de keuken.

Alzheimer Nederland

Dementie is een ziekte waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. De meest bekende vorm van dementie is Alzheimer, wat geheugenproblemen veroorzaakt.
Het restaurant brengt mensen samen die individueel door een zware tijd gaan, maar elkaar hun problemen als geen ander snappen. Met het programma hoopt Alzheimer Nederland het probleem aan het licht te brengen dat jonge mensen deze ziekte ook ervaren.

Restaurant Misverstand

Tijdelijk gaan de mensen als restaurant medewerker aan het werk als kok, hostess, bartender of serveerder! Niet alleen voor de deelnemers met dementie is het een mooi en uitdagende ervaring, ook voor de familie en vrienden! Je vader, moeder, broer of zus weer bezig te zien in volle glorie is prachtig.

Het tweede seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf 1 september te zien om 21:30 op SBS6.

https://www.alzheimer-nederland.nl/

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Icoon: Geboortedag Julia Child

Julia Child Julia Child, van 15 augustus 1912, is één van de iconen uit de Amerikaanse gastronomie, opgeleid aan het Parijse instituut Cordon Bleu. ‘Mastering

Happy Nationale Watermeloen-dag!

National Watermelon Day 3 augustus is officieel National Watermelon Day! Daarnaast is het ook nog eens super lekker weer, dus we gaan de watermeloen grillen.

X