Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn, bijna net zo graag als ik iemand anders hoor praten over wijn.

Kort iets over mijzelf; Ik ben Jacob van Benthem. Geboren en getogen in Amsterdam. Voorbeeld van ‘doe vooral wat je leuk vindt’, al ben ik van mening dat je het niet uit gemakzucht moet doen, maar uit ambitie en passie. Na het Barlaeus, ben ik IBA gaan studeren aan de Vrije Universiteit en naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt. Ik was leergierig, maar niet op school. Niet dat de studie mij niet interesseerde, horeca interesseerde me méér.

Via een paar omzwervingen en een eigen zaak, kwam ik uit bij restaurant Pomstation in Amsterdam-Oost. In mijn vrije uren WSET (Wine & Spirit Education Trust) 2 en 3 behaald. Vanaf december 2019 ben ik werkzaam voor Ron Gastrobar als sommelier.

Ik heb geleerd dat je met hard te werken je doelen kan bereiken en open moet staan voor kritiek. Durf je keuzes te heroverwegen, maar waai niet met iedere wind mee.

Ik ben een liefhebber, een werker en een genieter… Vooral dat laatste.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail
Share on whatsapp
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Beste restaurants in Europa

Lockdown Nederland Het blijft nog even tobben in Nederland, iedereen denkt er het zijne van, maar feit is dat de horeca ontzettend wordt gedupeerd, niemand

Het nieuw jaar

Vandaag is het 6 januari, wat betekent: Driekoningen (je weet wel, de dag dat de wijzen uit het Oosten een opgaande ster zagen die hen

Kerst ’21

De week voor kerst is altijd hectisch. Sinds een paar jaar maak ik weer een kerstmenu voor een paar honderd man (sorry, bestellen kon tot

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE GASTRONIEUWS!

MAAK ER THUIS EEN FEESTJE VAN!

Lieve Gasten,

Helaas zijn wij wederom genoodzaakt de komende tijd de deuren van onze restaurants weer te sluiten. Natuurlijk vinden wij dit ontzettend jammer, we hadden ons er enorm op verheugd om er in de restaurants een fantastische kerst van te maken. Het is even niet anders…

Maak er thuis een feestje van!

Gelukkig kun je nog wel thuis blijven genieten van de dinerboxen van Ron Gastrobar At Home. In een handomdraai zet je de hele tafel vol met de lekkerste gerechten, op z’n Blaauws!

Zo ben je toch verzekerd van een feestelijk diner thuis.

Bestellen kan via: Ron Gastrobar At Home

Wij wensen jullie evengoed fijne feestdagen, blijf gezond en hopelijk tot snel!