Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn, bijna net zo graag als ik iemand anders hoor praten over wijn.

Kort iets over mijzelf; Ik ben Jacob van Benthem. Geboren en getogen in Amsterdam. Voorbeeld van ‘doe vooral wat je leuk vindt’, al ben ik van mening dat je het niet uit gemakzucht moet doen, maar uit ambitie en passie. Na het Barlaeus, ben ik IBA gaan studeren aan de Vrije Universiteit en naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt. Ik was leergierig, maar niet op school. Niet dat de studie mij niet interesseerde, horeca interesseerde me méér.

Via een paar omzwervingen en een eigen zaak, kwam ik uit bij restaurant Pomstation in Amsterdam-Oost. In mijn vrije uren WSET (Wine & Spirit Education Trust) 2 en 3 behaald. Vanaf december 2019 ben ik werkzaam voor Ron Gastrobar als sommelier.

Ik heb geleerd dat je met hard te werken je doelen kan bereiken en open moet staan voor kritiek. Durf je keuzes te heroverwegen, maar waai niet met iedere wind mee.

Ik ben een liefhebber, een werker en een genieter… Vooral dat laatste.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Icoon: Geboortedag Julia Child

Julia Child Julia Child, van 15 augustus 1912, is één van de iconen uit de Amerikaanse gastronomie, opgeleid aan het Parijse instituut Cordon Bleu. ‘Mastering

Happy Nationale Watermeloen-dag!

National Watermelon Day 3 augustus is officieel National Watermelon Day! Daarnaast is het ook nog eens super lekker weer, dus we gaan de watermeloen grillen.

X