Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn, bijna net zo graag als ik iemand anders hoor praten over wijn.

Kort iets over mijzelf; Ik ben Jacob van Benthem. Geboren en getogen in Amsterdam. Voorbeeld van ‘doe vooral wat je leuk vindt’, al ben ik van mening dat je het niet uit gemakzucht moet doen, maar uit ambitie en passie. Na het Barlaeus, ben ik IBA gaan studeren aan de Vrije Universiteit en naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt. Ik was leergierig, maar niet op school. Niet dat de studie mij niet interesseerde, horeca interesseerde me méér.

Via een paar omzwervingen en een eigen zaak, kwam ik uit bij restaurant Pomstation in Amsterdam-Oost. In mijn vrije uren WSET (Wine & Spirit Education Trust) 2 en 3 behaald. Vanaf december 2019 ben ik werkzaam voor Ron Gastrobar als sommelier.

Ik heb geleerd dat je met hard te werken je doelen kan bereiken en open moet staan voor kritiek. Durf je keuzes te heroverwegen, maar waai niet met iedere wind mee.

Ik ben een liefhebber, een werker en een genieter… Vooral dat laatste.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Café Nol in Ron Gastrobar

Met je porem in Ron Gastrobar! Café Nol, wie kent dit beroemde Amsterdamse café in de Jordaan niet? Niemand minder dan Mara Grimm maakte ooit

Bonus dag

Een extra dag per maand is duur, maar bij Ron Gastrobar maken we het extra speciaal voor iedereen! Na 4 jaar is 29 februari terug

RON’S RIJSTTAFEL

Aan het einde van het jaar ben ik er altijd een beetje klaar mee. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een top-jaar gehad. Lekker gewerkt,

10 KERST-TIPS

Eten moet een feestje zijn en we hebben het liefst dat we je alles uit handen nemen en dat je rond kerst lekker bij ons

10 JAAR GASTROBAR BOEK

Of ik naar een feestje kom, en het liefst in een glitterpak… “waarom dan”, en Ron mompelt iets over een boek… Ik kan die avond

X