Kerst ’21

De week voor kerst is altijd hectisch. Sinds een paar jaar maak ik weer een kerstmenu voor een paar honderd man (sorry, bestellen kon tot 15 december) dus de dagen voor de 24ste zijn sowieso bere-druk. In de week daarvoor was het vroeger altijd ‘bal’ wat betreft allerlei gezellige etentjes maar dat zat er dit jaar helaas niet in. Ik treur niet want er zaten toch nog een paar goede lunches tussen waaronder een bij ons aller Gastrobar.

 

En verder…? Verder ga ik met kerst lekker koken voor mijn oude moeder, omring ik met mijn kinderen (de sneeuw- en andere -vakanties gaan ook niet door) en ga ik vooral even uitblazen van het afgelopen jaar. Hollen, stilstaan, weer hollen, ineens weer reizen, toen weer niet, althans een stuk minder, en een overheid waar langzamerhand geen touw meer aan is vast te knopen.

 

Dat pad gaan we niet op nu, dat politieke… Ik ga me voorbereiden op een nieuw en positief jaar. Ik gooi op 2de kerstdag de bakjes van At-Home lekker in de oven, laat de boeren maar dorsen! Oud en nieuw nog even ‘en petit comité’ overleven en dan is het lekker 2022, waarin we de boel weer gaan oppakken en teruggaan naar de tijd vòòr 15 maart 2020. We gaan weer naar de film, museum, sportschool (yek) en vooral weer lekker uit eten, en of dat nu bij het baasje van deze website is of ergens anders, ik hoop jullie tegen die tijd weer tegen te komen. Een geweldig 2022 toegewenst.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

CANELÉ

Op zoek naar inspiratie ‘wandel’ ik door de kaart van de Gastrobar, mijn oog valt op de canelé’s, en daar ben ik dol op! Ik

X