Wereldkokosnootdag: Vier het met onze ‘Ronny’

Op 2 september is het Wereldkokosnootdag! Voor ons hèt moment om het cocktailrecept van ‘onze’ Ronny te delen. Het is niet voor niets al jaren een “signature-drink” op onze cocktailkaart.

Ingrediënten

40ml Bacardi Anejo Quatro rum

40ml kokoscrème (coconut cream)

30ml mangosap

25ml spicy mangosiroop

25ml passievruchtpuree

kwart passievrucht

verse munt

limoen

Bereiding

Vul een shaker met rum, mangosap, spicy mangosiroop, passievruchtpuree en 2 ijsblokjes en schud 30 seconden.
Giet de cocktail in een hoog glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een kwart passievrucht, munt en limoen en voila!

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

EK DEAL!

Ben jij er al klaar voor? Dinsdag 25 juni om 18:00 neemt Nederland het op tegen Oostenrijk. We gaan natuurlijk voor de winst! Bij ons

GESLAAGD? DAN EET JE GRATIS!

Vier je diploma bij Ron Gastrobar Groep! Op woensdag 12 juni zetten we alle geslaagden van het middelbaar onderwijs in het zonnetje. Dit is jouw

PAPA’S ETEN GRATIS OP VADERDAG

Geef je vader een onvergetelijke dag bij een van de Ron Gastrobar-restaurants! Op zondag 16 juni vieren we Vaderdag en zetten we alle vaders in

Café Nol in Ron Gastrobar

Met je porem in Ron Gastrobar! Café Nol, wie kent dit beroemde Amsterdamse café in de Jordaan niet? Niemand minder dan Mara Grimm maakte ooit

X