Wereldkokosnootdag: Vier het met onze ‘Ronny’

Op 2 september is het Wereldkokosnootdag! Voor ons hèt moment om het cocktailrecept van ‘onze’ Ronny te delen. Het is niet voor niets al jaren een “signature-drink” op onze cocktailkaart.

Ingrediënten

40ml Bacardi Anejo Quatro rum

40ml kokoscrème (coconut cream)

30ml mangosap

25ml spicy mangosiroop

25ml passievruchtpuree

kwart passievrucht

verse munt

limoen

Bereiding

Vul een shaker met rum, mangosap, spicy mangosiroop, passievruchtpuree en 2 ijsblokjes en schud 30 seconden.
Giet de cocktail in een hoog glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een kwart passievrucht, munt en limoen en voila!

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Balinees genieten in Laren

Na het grote succes van de saté specials, staat Ron Gastrobar Indonesia Laren op donderdag 1 december in het teken van Bali! Bereid je voor

Vroege Vork Voordeel is terug!

Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper! De inflatie, energie- en gasprijs hakt er bij iedereen flink in. De Ron Gastrobar Groep (her)introduceert daarom het

X