Wereldkokosnootdag: Vier het met onze ‘Ronny’

Op 2 september is het Wereldkokosnootdag! Voor ons hèt moment om het cocktailrecept van ‘onze’ Ronny te delen. Het is niet voor niets al jaren een “signature-drink” op onze cocktailkaart.

Ingrediënten

40ml Bacardi Anejo Quatro rum

40ml kokoscrème (coconut cream)

30ml mangosap

25ml spicy mangosiroop

25ml passievruchtpuree

kwart passievrucht

verse munt

limoen

Bereiding

Vul een shaker met rum, mangosap, spicy mangosiroop, passievruchtpuree en 2 ijsblokjes en schud 30 seconden.
Giet de cocktail in een hoog glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een kwart passievrucht, munt en limoen en voila!

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Mama eet gratis op Moederdag

Zet je moeder in het zonnetje bij Ron Gastrobar Groep! Op zondag 14 mei brengen we een ode aan alle mama’s op Moederdag. Hét perfecte

Leve de secretaresse

Een secretaresse is een persoon die vaak als werknemer het secretariaatswerk opneemt voor meestal een functionaris of een instantie in een ondersteunende rol. Dit kan gebeuren als iemand zelf

Als een vis in het water!

Het is weer bijna tijd voor een nieuwe Indo Night bij de Ron Gastrobar Indonesia restaurants. Tijdens deze speciale avonden serveren onze chef’s éénmalig een

X