RECEPT BARBECUESAUS

RECEPT BARBECUESAUS

Een goede barbecuesaus- of lak, wij zijn er dol op! Zo hebben wij op onze befaamde Rons Spareribs ‘The Original’ een heerlijke barbecuelak zitten. Ook lekker als saus op een burger of bij een mals stuk vlees. Benieuwd naar de perfecte barbecuesaus?

Ingrediënten:

  • 150 gram donkere basterd suiker
  • 200 gram ketchup
  • 40 gram honing
  • 25 gram worcestershire
  • 4 gram paprikapoeder
  • 20 gram mosterd
  • 1 teen knoflook
  • 20 gram bourbon whisky

Bereidingswijze:

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de bourbon whisky.
  2. Breng het mengsel aan de kook en los de suiker op.
  3. Meng als laatste de bourbon door het mengsel heen.

Eet smakelijk!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

4=2 bij Ron Gastrobar Bij de C

Vanaf 1 december hebben we een waanzinnige aanbieding voor jou. Kom je genieten van een heerlijk en uitgebreid menu voor vier personen? Dan betaal je

EIEREN

Ik maak een serie over onontbeerlijke spulletjes, in de keuken, en dan bedoel ik ingrediënten. Ik denk meteen aan ui, knoflook, boter en citroen, bij

BOUILLON

Godfried van Bouillon, geboren op 18 september 1060, was van 1089 tot 1100 hertog van Neder-Lotharingen maar nog veel belangrijker een van de leiders van

UIT ETEN OP REIS

Uit eten op reis is altijd een feest, en als het dat niet is moet je er een feest van maken! Het ligt natuurlijk aan

X