RECEPT BARBECUESAUS

RECEPT BARBECUESAUS

Een goede barbecuesaus- of lak, wij zijn er dol op! Zo hebben wij op onze befaamde Rons Spareribs ‘The Original’ een heerlijke barbecuelak zitten. Ook lekker als saus op een burger of bij een mals stuk vlees. Benieuwd naar de perfecte barbecuesaus?

Ingrediënten:

  • 150 gram donkere basterd suiker
  • 200 gram ketchup
  • 40 gram honing
  • 25 gram worcestershire
  • 4 gram paprikapoeder
  • 20 gram mosterd
  • 1 teen knoflook
  • 20 gram bourbon whisky

Bereidingswijze:

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de bourbon whisky.
  2. Breng het mengsel aan de kook en los de suiker op.
  3. Meng als laatste de bourbon door het mengsel heen.

Eet smakelijk!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
E-mail
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Icoon: Geboortedag Julia Child

Julia Child Julia Child, van 15 augustus 1912, is één van de iconen uit de Amerikaanse gastronomie, opgeleid aan het Parijse instituut Cordon Bleu. ‘Mastering

Happy Nationale Watermeloen-dag!

National Watermelon Day 3 augustus is officieel National Watermelon Day! Daarnaast is het ook nog eens super lekker weer, dus we gaan de watermeloen grillen.

X